Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
mega prob
STRANA 1 OD 1
Giski mega prob 31.08.2009. 23:30 T19764

status: user
broj poruka: 126

poz drugari imam veliki porb .posto imam dva kompa sa prvog ide net na drugi ,prob je u tome sot se na provom nekinm cudom upaliila ona plava zvezdica za windows updejt i od tada na 2 kompu( mom ) na svakih od prilike 5 min puca net na 5 min a na dodjem imam net non stop ?sta kako zasto nemam pojma samo znam da mi nesto prekida net zbog cega i zasto je sve tako nemam pojma zato molim vas za pomoc .format ne gine ako ne nadjem resenje ali me i dalje interesuje kako je moguce ugasiti plavu zvezdu da znam za sledeci put .,unapred hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: mega prob 31.08.2009. 23:42 #136717

broj poruka: 3053
Jbt,da si na Arapskom pisao,bolje bi te razumeo sta si hteo da kazes...

KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!

::
:: poz drugari imam veliki porb .posto imam dva kompa sa prvog ide net na drugi ,prob je u tome sot se na provom nekinm cudom upaliila ona plava zvezdica za windows updejt i od tada na 2 kompu( mom ) na svakih od prilike 5 min puca net na 5 min a na dodjem imam net non stop ?sta kako zasto nemam pojma samo znam da mi nesto prekida net zbog cega i zasto je sve tako nemam pojma zato molim vas za pomoc .format ne gine ako ne nadjem resenje ali me i dalje interesuje kako je moguce ugasiti plavu zvezdu da znam za sledeci put .,unapred hvala
Equinoxe Re: 31.08.2009. 23:53 #136719

broj poruka: 12057

Za početak skini Malwarebytes Anti Malware i protandrljaj komp, a ako nemaš Antivirus, rodi ga.

TheGame Re: 01.09.2009. 00:34 #136726

broj poruka: 719

Uh stvarno kao da si pisao na arapskom...Ja makar licno uvijek provjerim svoj tekst da vidim imam li nekih pravopisnih gresaka,i da li sam fino formulisao recenice,da bi me onaj ko cita moj post shvatio...

A sto se tice tvog problema,jedino ti preostaje da prije formata provjeris komp sa par antivirusa...Malwarebytes,Spybot,Nod32,Avast...biraj...Najbolje je sa vise njih...

Independence is a state of mind

ICEsd ako si kojim slucajem 01.09.2009. 01:43 #136736

broj poruka: 2157

radio update win na 1 masini a nemas original ili lekic za Windows Genuine Advantage i zbog toga ti se upalila zvezdica moze da probas sa WGA lekom sa piratskog doka.

A ako je upitanju spyware onda skini Spybot search & destroy i skeniraj ako on ne pomogne onda Malwarebytes Anti Malware pa ostale, jedan ce da ga nadje i skine i trebao bi da proradi normalno, mada ja u takvim situacijama radim format jer ko zna sta se tu jos uvuklo ili kakav je nered napravio.
banep RE 01.09.2009. 06:56 #136746

broj poruka: 537
Plava zvezda sto se pojavila je pretpostavljam ona microsoftova oznaka u desnom donjem cosku koja se pojavi kad isti prepozna da je u pitanju nelegalna kopija, tj. ne prodje onaj wga test. evo resenje

1)Safe Mode

* Reboot your computer and as soon as Windows logs off, start repeatively tapping the F8 Key on your keyboard. * As soon as you see the Windows Advanced Startup options select Safe Mode within Safe Mode get yourself into these folders… * C:\Windows\System32 (Rename wgatray.exe to wgatrayold.exe) * C:\Windows\System32\dllcache (Rename wgatray.exe to wgatrayold.exe) Note: Dllcache is a hidden folder, to view hidden folders do the following, go to Start, Control Panel, Folder Options, select the view Tab and under the Hidden Files option, select Show hidden files and folders

2) Safe Mode Registry

* Click on Start, Run and within the open dialog box type regedit and click OK. * Within the Registry Editor navigate your self to HKEY_Local_Machine\Software\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersi on\Winlogon\Notify\WGALOGON * Right Click and Export the WGALOGON Folder (this should be saved onto your machine for backup purposes) * After Exporting the folder, delete the WGALOGON folder * After deleting close all applications and Restart your machine back to Normal Mode After being prompt of a successful validation, Restart your Machine

postoji i wga remover sto je mozda jos jednostavnije

RemoveWGA 1.2
A small utility that enables you to remove the Microsoft Windows Genuine Advantage Notifications tool

http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/RemoveWGA.shtml

Giski ty 01.09.2009. 21:49 #136926

broj poruka: 126

izivnjavam se prvo sto se javljam kasno ali nisma mogao pre sprecio me posao .zelim samo da se zahvalim na odogovru i dalje ste najbolji .ujedno se izvinjavam na nejasnom pisanju jer sam pisao mrtav umoran i malo pripit jer sam skontao zasto ne radi i zbog cega tek kada sam popio par piva i tako nadrndan nakacio na Pc berzu da potrazim pomoc. jos jednom hvala drugari .pozdrav
banep Re: ty 02.09.2009. 04:44 #137001

broj poruka: 537
Opet ne rece sta bi na kraju

:: izivnjavam se prvo sto se javljam kasno ali nisma mogao pre sprecio me posao .zelim samo da se zahvalim na odogovru i dalje ste najbolji .ujedno se izvinjavam na nejasnom pisanju jer sam pisao mrtav umoran i malo pripit jer sam skontao zasto ne radi i zbog cega tek kada sam popio par piva i tako nadrndan nakacio na Pc berzu da potrazim pomoc. jos jednom hvala drugari .pozdrav
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs