Imam problem sa konekcijom adsl preko huawei 882 modema. Dolazi do pucanja veze. Kada se modem restartuje, to resava problem dok ponovo ne pukne veza. Da li su to drajveri ili o cemu se radi? To mi se na XP nije desavalo vec dve godine.
Meni nije bas tako ali na Visti mi se desi, da nestane lampica USB, znaci sama od sebe i kad restartujem modem, ubije se komp, pa moram i komp da restartujem :). Resenje nisam nasao :).
Pozdrav!
:: :: Imam problem sa konekcijom adsl preko huawei 882 modema. Dolazi do pucanja veze. Kada se modem restartuje, to resava problem dok ponovo ne pukne veza. Da li su to drajveri ili o cemu se radi? To mi se na XP nije desavalo vec dve godine.
Na LAN-u ne bi trebalo da bude problema nikakvih, ja ih imam jer je meni prolupao ili kabal ili ruter. A na USB gde trebaju driveri, ubije se sam od sebe.
Pozdrav!
:: :: Nije do drajvera. Ako ti je modem u LAN-u probaj u USB-u ili obrnuto. Ako ti puca veza i dalje, zovi Telekom i menjaj modem :: ::
Samo se pazi kada ces da ga dobijes :), tek kada rese da ti daju nov modem ti njima odnesi stari :), eventualno proveri sve kablove mozda je neki labavo stavljen ali su sanse za to veoma male :).
Da li si probao da promenis ADSL mod? Kod mene je ista situacija sa pucanjem veze TRAJNO resena promenom ADSL mod-a...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: Imam problem sa konekcijom adsl preko huawei 882 modema. Dolazi do pucanja veze. Kada se modem restartuje, to resava problem dok ponovo ne pukne veza. Da li su to drajveri ili o cemu se radi? To mi se na XP nije desavalo vec dve godine.
kucas u browser 192.168.1.1 username je ADMIN password ADMIN,pa basic,pa ADSL mode Prva stavka ti je to sto tebi treba,promenis mod,pa save all pa save&reboot. Tako probaj da li net puca par dana ako puca promeni sledeci mod ima ih tamo vise jedan mora da radi kako treba malo vremena i eksperimentisanja i problem resen
:: :: jos samo da mi kazes kako se to tacno radi :: ::
Generalno gledano,kod par ljudi sam probao ovo i najbolje se pokazao ADSL2+ mod i multimode,predlazem ti da prvo njih probas...pozzzzzzzz
:: :: :: :: mislio sam samo gde ja adsl mode...ovaj postupak sam znao...mada sumnjam...bilo je namesteno na ALL, a sada sam stavio neku od onih stavki. Videcemo!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.