Hocu da umrezim laptop koji ima XP SP3 i komp na kojem je instaliran W7 32 bit RTM build 7600, oba dobijaju internet od rutera TP-LINK WR543G, posto imam dosta podataka na laptopu mislio sam da je najbolje i najbrze da ih prebacim na komp na ovaj nacin, sad ako bi neko mogao da mi objasni kako to da odradim i sta da ispodesavam, onda extra Ako bi neko mogao postupno da mi objasni
Ako već dobijaju internet od rutera, najbrži način je sledeći: proveri da li su oba računara u istoj radnoj grupi (desni klik na my computer, computer name). Zatim: My network places, entire network, microsoft windows network, računar koji želiš i folder koji želiš. Ostatak je samo copy paste.
PS Folder koji želiš da kopiraš moraš da šeruješ (desni klik, sharing, enable sharing...)
Ono sto tebi treba je file share-ing. Za postupno objasnjenje obrati se googletu. Wi-fi transfer po g standardu je ~ 1MB/s ...u praksi, sto je bulja...
meni je to bio teski sex i na kraju sam sve pakovao u arhive i prebacivao pomocu jednog flesa od 8 giga. kad je na oba xp dovoljno je podesiti istu workgrupu i na jednom kucati ip 192.168.1.1 na drugom 192.168.1.2 i to je to, ali ovde tako ne ide...:(
Da pa cu 4giga tezak fajl da prebacujem 15 sati, ali nasao sam resenje podesio i radi super, tako da ne treba pomoc, posto vidim koliko su ljudi azurni
:: Ma umrezi ih preko bluetooth-a tako je najbolje : :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.