Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
PPPoE
STRANA 1 OD 1
aca78 PPPoE 26.06.2009. 10:15 T18329

status: user
broj poruka: 21

Imam opasan problem... Koristim Vistu 64bit i prebacio sam se kod providera cija mreza radi putem PPPoE konekcije ali nema sanse da tu konekciju napravim na visti ...ili nece da se konektuje ili mi komp zkuca i treba restart!!! Ima li neko resenje ovog problema posto sam citao da mnogi imaju taj problem???? HVALA unapred!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ICEsd DA ne otvaram novu temu 26.06.2009. 12:23 #124027

broj poruka: 2157

Kako da namestim XP da radi DHCP. Kada modem prebacim u bridge mod i probam PPPoE konekciju preko win-a izbaci da DHCP nije dodelio IP adresu?HVALA unapred!!
vladarko Postavi 26.06.2009. 14:53 #124061

broj poruka: 4228
za IP adresu 192.168.0.1

Pozdrav!

Vlada

MaliAbner Tehnicka podrska... 26.06.2009. 15:18 #124071

broj poruka: 7769
Definitivno je najlakse kad bi pozvao tehnicku podrsku pa da ti oni kazu sta da uradis jer to zavisi od provajdera i rutera.
Evo recimo Verat.NET ima za sve uredjaje koje daje na koriscenje PDF uputstvo, skines primenis i gotova stvar.

Ovako ti postavis pitanje a ne navedes ni koji je provajder ni koji je uredjaj u pitanju i jos ocekujes da je neko od forumas bolji od vidovite Zorke pa da ti da savet samo tako.

Tomato Republic Of Serbia !!!

markopvict ??????????????????? 26.06.2009. 17:14 #124104

broj poruka: 4515
a kako to izbaci da dhcp nije dodelio adresu. Sta je sa konekcijom, jel connected ili nije?

- - - -
`Symbian - Restart svakodnevnica`
- - -Crnogorac, preprodavac mobilnih telefona

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ICEsd Ajd ovako 26.06.2009. 22:03 #124171

broj poruka: 2157

Provajder Telekom u modemu kad podesim na bridge i proverim status konekcije pise da je povezan i da radi.Kada odradim po uputstvu telekoma, kreiram PPPoE konekciju u win xp i posle provere user i pass izbaci mi da DHCP nije dodelio IP adresu(zaboravio sam koji je tacno kod greske ali na MS sajtu lepo pise da DHCP nije dodelio IP adresu).

192.168.1.3 mi je adresa u lokalu postavljena kada ide preko ruter moda (modemski PPPoE).Kada se kacim preko bridge probao sam i da stavim 192.168.1.3 i da on sam dodeli IP adresu ali nista ne pomaze.

Da mozda to nema veze sa user i pass, da mi mozda nisu dali pogresan.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs