Jes` da je ovih pitanja bilo xxxxx puta, al` jbg...Koji wireless router za SBB/Laptop konekciju? D-Link, Tp-Link? Nazalost, u doba krize cena je prioritet...ali do neke granice...da radi solidno. Unapred hvala svima na odgovorima!!!
TP-Link TL-WR642G 108M Wireless Broadband Internet Router Košta oko 3600, za te pare vrlo dobar uređaj.
Ako hoćeš ispod ja ti ne bih znao reći ništa ispod TP-Link TL-WR340G 54M Wireless Broadband Internet Router Njega možeš da nađeš za oko 2860 dinara, mislim i da znaš gde možeš da ga uzmeš.
koristim TP-link 340G i rade bez greške. Kroz tri zida(gipsana doduše) na poslu, sa sprata na sprat kod devojke bez ikakih problema signal very good. Nasiljem protiv argumenata... support normality
edit: da napomenem, na poslu sarađuje sa dve D-link w- kartice, dva atherosa, tri Nokie i jednim Apple-om i sve radi bez greške. Ko šta tura u Nokie i Apple ne znam ali radi:)
Verovatno cu 340G...ali mozda padne i 642G, nije velika razlika. tehnicki su slicni, koliko vidim 642G ima jaci signal...nista drugo za obicnog korisnika. E, tek sad vidim da sam napisao Roter...hehe...ni rooter ni ruter....strasno...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.