status: user broj poruka: 263 | Ovako momci,treba mi savet http://www.walmart.com/search/search-ng.do?search_query=router&search_constraint=3944&tc=0&ic=48_0&ref=+125875.126085+125875.126118+125875.331140&tab_value=51_All
Seki u Las Vegasu a i meni posto se selim za mesec dana tamo treba neki solidan ruter, ona hoce to da kupi u wallmartu ovih dana, meni je zapao za oko Linksys WRT160N Wireless-N Ultra RangePlus Broadband Router koji je oko 80$ i ne bih isao mnogo vise od te cifre mozda do~ 90$, znaci treba mi nesto klasika da mogu da povezem dellov laptop na bezicni net a po moguctvu kasnije i jos nekoliko uredjaja(mozda nesto i kablom fizicki jer ne znam kakav cemo net da uzmemo) i da znate da je solidno i da nema mnogo zezanja jer sam i za ovaj linksys cuo razna iskustva pretezno losa kad se radi o Visti i povezivanju kablom . Trebalo bi da radi dobro na Visti jer sestra je ima legalnu pa necu da se cimam sa XP-om zbog drajvera, posle cu jednostavno da predjem na Win 7. Ako znate neki takav uredjaj da je dobar ili ste mozda probali preporucite, nadjite sa ovog prvog linka Ako ima nesto solidno ne treba nam nista posebno ali samo da nije neki krs... Drug mi preporucuje nesto sto obavezno ima eksternu antenu sto nije slucaj sa ovim Linksysom, ali svejedno zelim da cujem vasu preporuku ako je imate Hvala unapred...
|