Imate li neki predlog za wireless povezivanje 3 kompa u dva stana (stanovi su na istom spratu jedan do drugog) ukupne povrsine 180 kvadrata.. Razmisljao sam da burgijam...ali neka hvala :D Razmisljam se izmedu TP-lika 340g (2900din) i TENDA-W541R koji je slicne cene. Imam ADLS modem tp-link-ov td-8810. i na 2 kompa imam tp-linkove w-karte tl-353g, a jedan je laptop. Predlozi,sugestije,iskustva... mozda i neki novi model u tom cenovnom rangu do +10e
Bolje dodaj jos malo love pa kupi bolji WLAN ruter... TP-Link je los i ne mozes se pouzdati u njega... Ovaj drugi je verovatno gori... :) Ako dodas jos 20e mozes da uzmes Linksys WRT54GC koji je mnogo bolji od tih koje nameravas...
Takodje, sta fali busenju? Ako nije u pitanju noseci zid (i ako nije betonski) to se relativno lako i brzo odradi, a protok ce ti biti 10ak puta veci... Na stranu jos sto je i sigurnije (nema neovlascenog kacenja na tvoju mrezu itd) Pored svega toga, i jeftinije je :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.