Ja sam izinata stavio MT882 na WR340G na neka se istope, odmah idem po novi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Da MT882 ruzno kinesko sranje se greje sa svih strana za njega me boli uvo moze da izgori ako oce. A ovaj novi stosam uzeo tp link WR543G bas se greje ali sa donje strane ne znam da ga stavim da stoji uspravno ali pada sa onog govnavog postolja
Ne verujem da ce mnogo da mu smeta... U najgorem slucaju ce da crkne... Doduse, ja sam jednom uzeo neke Sweex (slican kvalitet kao TP-Link) sviceve i posle svega 10ak sati rada bili su toliko topli da nisi mogao da stavis ruku na njih... Zamenio ih za Planet limene i oni su sve vreme bili hladni cak i posle vise dana... Sto se rutera tice, koirstim Linksys WRT54GL... Ukljucen negde u oktobru i od tada nije gasen... Temperatura sobna :)
Znaci, ako si ga dobio od provajdera, pusti ga slobodno da se greje... Ako crkne, dobices novi... (mozda i bolji)
I kod mene je Huawei SmartAX MT 882 i ponekad mislim da bih i kafu na njemu mogao skuvati...
Kod mene stoji ispod kreveta, na parketu pa mislim da ce manje da se grije nego kada je stojao ispod naslonjaca fotelje (u sendvicu) i bio ``kao ringla`` ...
Otkako sam ga posijao ispod kreveta i ne gledam vise da li je topao ili ne...
Ja sam neki stari Cripto ako se secam ruter kacio na zid iza deska da bi se hladio,a Huawai Lelekomov sad radi bez problema stoji na tepihu i ne greje se(onaj beli krs sa 4 porta) i TP Link koji imam a ne koristim se nije grejao. PRobaj da ga odignes da stoji na zidu,meni je to resli problem
MT882, grejao se ``kao lud`` ranije ili sam se samo ja navikao sad, to ``kao lud`` je otprilike isto, čak i manje nego onaj kablovski modem, koji 99% sigurno ne bih ostavljao da radi bez ventilatora, a pogotovo noću. Inače, apsolutno ni traga od problema za poslednje 2 godine, iako baš i ne ostavlja utisak nekog kvaliteta, štaviše izgleda kao nešto ``friško iz Bloka 70``.
Vi koji kuvate kafu na njemu, stavite neki ventilator, prečnika 8 cm, a na 5V, mom je pomoglo dok me je interesovalo da ga hladim.
Nek crkne, savršeno me ne interesuje, samo da se ne zapali, mada nisam čuo da se ikome zapalio, pa se ni za to ne brinem. Opušteno samo.
Najbolje da klimatizujes prostoriju u kojoj se ruter nalazi i da ne dozvolis da temperatura prelazi 16C. Ujedno dobijes i hladjenje svih ostalih komponenti u prostoriji. Jeste malo skupo ali se isplati ...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.