Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Antivirus?Hitno
STRANA 1 OD 1
dado86 Antivirus?Hitno 13.05.2009. 12:36 T17340

status: user
broj poruka: 139

Drzim Internet caffe + igraonicu vec tri meseca i imam problem sa antivirusima. Imam 10 racunara koji su umrezeni i kada se dopunjava bilo koji antivirus dodje do blokiranja Counter Strike 1.6. Probao sam Aviru, Eset 4,Avast, Kasperski svi virusi kada se dopunjvaju svi zezaju kanter i ostale igre u lanu. Uradio sam sve nove sisteme, kompijuteri su vise nego solidni,nemam nikakvih problema sto se tice njih.
Interesuje me zna li neko koji je antivirus dobar za mrezu?

P.S. Nadam se da sam lepo objasnio problem. Hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
darkoc78 re: 13.05.2009. 12:40 #113517

broj poruka: 467
Sto jednostavno ne namestis rucno da ti se antivirus apdejtuje recimo jednom ili dva puta dnevno, npr. na pocetku radnog vremena ili na kraju? Svakako nece manje da te stiti nego kad se apdejtuje automatski.
dado86 re 13.05.2009. 12:42 #113518

A reci mi koji bi mogao antivirus da stavim da ga rucno abdejtujem?
MACHINE Bilo koji 13.05.2009. 12:44 #113520

broj poruka: 5704
ESS4 je najbolji za sada...ali ako moras free idi na AVIRA

A N G E L

Slavuj ... 13.05.2009. 12:48 #113522

broj poruka: 2236
Koristim Avast 4.8Pro i štiklirao sam AUTOMATIC updateS. Sa ADSL vezom od 1Mb/s, treba mu oko 10-15 sekundi max da skine dnevne update-ove prilikom uključivanja Windows-a. Prvi put je trajalo oko 15 minuta, jer je bilo 40ak MB da se skine i tražio je da se PC resetuje i da se ukucava šifra za registraciju.

Mislim da ti je jedino sigurno rešenje da negde nedeljom ujutru uradiš te update-ove ili da juriš svaki PC ponaosob kad je slobodan.

Dobar dan - dobar dan, tak`a i tak`a stvar !
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
darkoc78 re: 13.05.2009. 13:05 #113526

broj poruka: 467
Kao sto rekose kolege, svaki antivirus moze rucno da se apdejtuje i mislim da bi ti to mozda bilo i najbolje, mislim da nije nikakav problem da se na deset racunara pusti apdejt u neko vreme.
Mada nisam to imao na umu nego sam mislio da se rucno podesi da se sam apdejtuje ali samo u odredjeno vreme, npr. Kasper moze da se podesi da se apdejtuje recimo svaki dan u 08h, verujem da i kod velike vecine drugih antivirusa moze tako nesto da se uradi.
Jebivetar Ilegala Bato 13.05.2009. 13:07 #113528

broj poruka: 2386
Ti bi trebao da kupish Antivirus, mozesh vrlo lako kaznu da platish.
Placao ne placao moja preporuka je Avira Premium, moze i Avira Free, samo im iskljuchi Web guard dok budesh instalirao antivirus. Avira, takodje, moze ruchno da se apdejtuje.
Moze i ovo http://www.avira.com/en/products/avira_antivir_server.html

`Ne obra se bostan dok shljive ne popadaju`

alexb Bit rules 13.05.2009. 13:40 #113536

broj poruka: 242
Koristio sam razne NaTiViruse (kasperski,nod,norton,avast,avira,avg,..) i svaki je bio dobar u necemu,ali ni jedan nije bio kompletan. Najbolje mi se pokazao bitdefender total security 2009. I ranije sam koristio bit [nesto stariju verziju] ali me je nervirao. Sad ga nebi menjao ni za suvo zlato. Licenca je oko 20e, ne davi, ne gnjavi, i radi pos`o. Na poslu imam licencirani kasperski i ne svidja mi se bas nesto, cesto mora u safe mode da bi ocistio nesto posto ovako ne moze. BIT(i) il` ne BIT(i), pitanje je sad :)

dado86 RE 14.05.2009. 15:13 #113821

Hvala momci. A bato antivirus cu da kupim kada kupe opstine i bolnice,tada cu i ja da kupim pa nek pisu kazni koliko hocu. Ne mogu me kazniti toliko koliko ja mogu platiti,mogu mi uzeti sve ali opet nedovoljno jer cu opet to kupiti.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs