Naime,imam kablovski net,1 mb/s,zanima me da li mogu nekako da ga `prevedem` u wifi,ako je to naravno izvodljivo?! Ako jeste,sta mi sve treba,koji programi i koji uredjaji,a ako nije,molim vas,nemojte mi se smejati,jer neam pojma o čemu se radi,znam samo da mi je potreban wifi!!! Hvala
Treba ti wireless router da dodas na kablovski modem. npr. Tp-link WR340G (to je dovoljno da pokrije stan od 80m2) Imas gomilu tema o ovome na forumu, procesljaj malo. ___________________________________________________________________ Succumb To The Superior
Pre svega,hvala ti na brzom odgovoru! Ja se apsolutno ne razumem u ovo,ali ako neko može da mi postavi neke linkove,ciste informisanosti,da malo iscitam o tome i verujem da nije toliko tesko to odraditi! Sto se tice tema,stvarno ih ima,ali ne znam koju da trazim,niti kako to da povezem! Hvala jos jednom...
Treba ti WiFi router ..sto kaze Erestun moze i wr340..jedan patch kabl (ili dva ako imas i desktop masinu koju ces zicno da povezes sa routerom,ovo i ne mora). spojis modem i router na wan port..logujes se na router(za tp-link 192.168.1.1 user admin pass admin) ,konfigurises ga,dal ces da ga zakljucas na MAC adrese ili wep key to ti vidi..promeni mu ip ,user i pass...i to je to..surfuj...ako se ne snadjes baci mi mail pa da ti potanko objasnim
Hvala vam puno,obojici,ali to cu `sklapati` kad mi cale primi platu,taman da mogu sve da kupim sto mi je potrebno ,pa cu se onda baciti na posao! U svakom slucaju,hvala vam puno...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.