Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Sharing pomoc hitno!
STRANA 1 OD 1
gile23 Sharing pomoc hitno! 21.04.2009. 23:26 T16913

status: user
broj poruka: 9121
Ovako imam 2 kompa i MT882 povezao sam sve da radi pre 2 meseca i tad je radilo, e sad posle 2 meseca sve sam pokusavao ne radi. Znaci ideja je da se na jedan komp poveze MT882 preko USB-a (192.168.1.2), a da se ta dva kompa povezu preko UTP kabla u LAN mrezu i da se onda sharuje konekcija na ovome na koji je povezan MT882. Ali ne mogu da konfigurisem da radi net na oba, net samo radi na ovom kompu koji je povezan na modem preko USB-a, sharujem konekciju ali nece. Pomozite mi u konfigurisanju ovoga. Unapred zahvalan.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
NMY pokusaj... 22.04.2009. 02:41 #109349

broj poruka: 1509
Ja sam ovako kod druga spajao, takodje MT882 (i ja ga posjedujem, sta ces, rasprostranjen)...

Znaci na jedan komp. vezes preko USB-a i instaliraj drajvere i sve sto treba, automatic IP i to je to koliko znam, trebalo bi da radi...

A drugi komp. (pazi gluposti) spojis na isti taj modem (radi u Router modu svakako) standardno preko UTP-a i takodje radi...

Svakako mislim da bi trebalo da stavis da ti IP adresu dodijeli sam (DHCP)...

Javi se ako nekim slucajem ne bude radilo, skoknucu da vidim tacno setup kod drugara...

SONY VAIO VGN-FW285J

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 22.04.2009. 15:44 #109406

broj poruka: 9121
Uradio sam na drugi nacin, hvala u svakom slucaju.

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs