Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Wireless ...
STRANA 1 OD 1
putnik1 Wireless ... 10.04.2009. 18:28 T16700

status: user
broj poruka: 99
Ljudi , treba da bacim signal od sbb-a u stan koji je od modema udaljen oko 25-30 metara ali nema betona i armatura , stara je kuca , samo drvena gradja i cigle !
E sad , sta je pametno uzeti ???
Znam da je D-link najbolji pa linksys i onda belkin , tp-link itd . I naravno znam , koliko para toliko muzike :) ! Sta je resenje a za neke srednje novce ... (5000) ?
I da li uopste moze za te pare ! Na tom mestu hvatam signale komsija koji su jos dalje ali ima samo po jedna crtica !
Nasao sam neki Belkin G , kakav je ?
Sta je pametno raditi ?
Hvala unapred !
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dsplastx evo 10.04.2009. 19:56 #107532

broj poruka: 59

NetGear VPN Routers RP614EE -port Web Safe Router With 10/100 Mbps Switch
kosta nepune 3000 din u klasi je svih ostalih skupljih u toj klasi nema potrebe bacati pare na neki brand name zato sto je i on sam isti . i oni ljudi iz netgear-a se bave aktivno mreznom opremom tko da to je to.
imam ga dugi niz godina savrsen kvalitet i cena
topla preporuka.

Skoves Linksys 11.04.2009. 01:48 #107584

broj poruka: 237
Kad gakupis i probas nece ga vise nikada stavljati na drugo mesto,upamti to. Kupi i budi sretan. provereno iz iskustva.

Kosovo je Srbija! Sve ostalo je.....Delta :(

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs