Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Koji ruter
STRANA 1 OD 1
Kovle Koji ruter 08.04.2009. 02:17 T16657

status: user
broj poruka: 976
Imam Telekomov rozi ruter Huawei SmartAX MT882, treba mi wireless zbog laptopa koji koristim u stanu i mozda kod komse znaci nigde dalje. Koji mi ruter preporucujete do 50, 60 evra. Ja sam razmatrao ove:
TL-WR543G 10/100 4 ports, 1 wan port
TL-WR641G 10/100 4 ports
Slicnu tenu sam vec jedanput postavljao ali nisam dobio konkretne odgovore. Pa molim lepo moje drage `forumase` da podele svoja iskustva sa mnom pozzzz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MIGOSA Trazi da ti Telekom da wireless router 08.04.2009. 09:15 #107230

broj poruka: 280
Trazi im da ti zamene taj tvoj router za Huawei HG 520 koji takodje imaju u ponudi. Samo moras biti uporan, jer moze da ti se desi da ti kazu kako ga nemaju ili ko zna sta vec. Sestra koja je pre dve - tri nedelje dobila njihov ADSL je dobila ovaj router, a da ga nije ni posebno trazila. Dok je prosle nedelje moja svastika imala drugacije iskustvo, u jednoj poslovnici i kada je telefonom zvala da proveri su joj rekli da ga nema, ali ga je posle ipak dobila u drugoj poslovnici kada je otisla da potpise ugovor.
Budi uporan (naporan) i verovatno ces ustedeti 50 - 60 EUR.

Pozz.
nidarko02 za slučaj da se ipak odlučiš da trošiš pare 08.04.2009. 10:35 #107233

broj poruka: 69
uzmi Netgear-a a TP-linka se mani. U novom Sadu Netgear 614 oko 4700. A radi puno bolje. Imam oba i Netgear ga je pojeo za doručak.

Skoves Linksys 08.04.2009. 12:35 #107236

broj poruka: 237
Imas ga u comt..de za 5300 din extra,a uklapa se u tvoj budzet stim sto ovaj usb mozes prodati za 15 evra na pc berza oglasima,ako ti netreba naravno.

evo link : http://www.comtradeshop.com/Pages/Products.aspx?c=MTA=&sc=MRE-ZHNA+OPR&pid=V0tVU0I1NEdD
Kosovo je Srbija! Sve ostalo je.....Delta :(

vladarko Moje mišljenje 08.04.2009. 18:50 #107272

broj poruka: 4228
je da Telekom menja stare ADSL za ADSL 2+ rutere koji, igrom slučaja imaju i (nezaštićen) wireless. To radi da bi lakše mogli da ponude, tj da imaju spremnu infrastrukturu za IP TV.

Ja sam imao već njihov ADSL 2+ ADSL ruter, Thompson, ali kada sam uzeo IP TV, promenili su ga za HG520i.

Takođe, imam poznanicu kojoj se pokvario MT882 i koja je kao odgovor na reklamaciju dobila HG520s.

Pozdrav!

Vlada

Equinoxe Re: 08.04.2009. 19:14 #107275

broj poruka: 12057

Oba TP-Linka će da ti završe posao.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

Kovle ..... 09.04.2009. 00:46 #107327

Pa ovako prvo cu da pokusam da uzmem taj ruter od telekoma. SAmo ne znam kako da ih pitam sta da im kazem. Predlozite mi nesto. A ako ne uspem onda cu najverovatnije da uzmem tp-link WR543G mislim da je on dovoljan isplati li se da dodam jos koji evro pa da uzmem neki noviji, pre koliko je ovaj izasao

Kovle Strava 13.04.2009. 14:11 #108039

Pitao sam glupavi Lelekom da li postoji mogucnost zamene modema. A oni odgovaraju

Поштовани,

замена ADSL модема код већ постојећих корисника, је могућа искључиво уколико исти прави сметњу на услузи ADSL, а која се након евидентирања позивањем Кол центра на број 0800/100-100, испитује од стране техничке службе. Уколико техничка служба прогласи оправданост замене модема, након горе поменуте процедуре пријаве сметње, кориснику се даје модем који је у том тренутку у понуди, што не мора бити искључиво wireless модем.

С поштовањем, Телеком Србија а.д.

I sta sad da im radim, da im *ebem sve po spisku, ili da ih podjebavam, ili da uzmem ovaj rozi i da se popisam na njega trebalo bi da se pokvari. Ne zelim da ozivim temu nego samo cisto onako da vas pitam da li sa im posaljem jos neki e-mail da ih malo cmarim, ili da pustim go*na da smrde. pozzz
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs