Ljudi treba mi pomoc!Dobio sam laptop MSI EX720X-014EU i hocu da kupim Wireless ruter posto imam ikomov kablovski internet, tako da mogu da imam internet svuda u stanu, pa ako neko zna da mi preporuci neki ruter a da nije skup, video sam na netu recimo TL-WR340G pa ako neok ima iskustva sa njim neka javi!!!
TL-WR641G dele mi kablovski net na tri kompa,čak i komšija dva sprata iznad mene ponekad koristi preko Acerovog laptopa,neznam kakav je taj 340 al meni je ovaj do jaja
TL-WR641G dele mi kablovski net na tri kompa,čak i komšija dva sprata iznad mene ponekad koristi preko Acerovog laptopa,neznam kakav je taj 340 al meni je ovaj do jaja
Koji god uzeo model od njih vredi svaku paru imas na raspolaganju vec njih od 4800 din pa na vise ovih modela za antenicom... sada imas i ovih novih modela na oko su lepi nemaju antenicu na sebi ali nisu ispod 7500 din. Asusa sam imao pre radio je isto ok
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.