Softver za ruter TP link WR340G i postavljanje sifre
STRANA 1 OD 1
vojca
Softver za ruter TP link WR340G i postavljanje sifre
03.03.2009. 10:12
T15871
status: user broj poruka: 2
Vojkaniv Kupio sam ruter tp link TL-WR340G uz prateci CD su softveri za rutere raznih TP linka sem za moj, kada sam povezao sve radi ali ne mogu da mu postavim sifru za zastitu jer nemam softver za njega, sta dalje?
nikakav softver ti ne treba za njega, a pored toga možeš i da uključiš filtriranje po MAC adresama. Mislim, dakle u opasnosti sam. Myspace&facebook free user!!!
Desavalo mi se da kad uzmem TP Link ruter i pokusam da se konektujem na default stranu za konfiguraciju to nemogu izvesti jer podrazumevani user/sifra admin/admin nece da prodju, neko je ocigledno to menjao, tada treba da resetujes preko reset dugmeta ruter na fabricke vrednosti i onda ces pomocu admin/admin da mu udjes na stranu za konfiguraciju http://192.168.1.1 i tu podesis ili filtriranje po mac adresama ili wpa, ili pak oba.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.