Zanima me da li se moze drasticno povecati snaga wireless adaptera kupovinom antene? Kada sam napisao antena mislio sam na ove sobne antene za wireless adaptere...
:: moras reci sta imas od uredjaja :: pogledaj svoje pitanje, mislis da te neko razume sta si hteo da pitas :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :))) :: :: Ajde molim te procitaj pitanje jos jednom!!! Mislim da je jasno... Bilo koji wireless adapter! Dakle ponavljam BILO KOJI WIRELESS ADAPTER!!!
:: moze se povrcati za par db, nisam siguran dal te antenice imas gde da kupis kod nas :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :))) :: :: Par db... Mozda bi znacilo Ima na par mesta da se uzme zato me najvise i interesuje da li uopste ima smisla da se uzima. Ok. Kapiram da ima smisla ako je par db to znaci bar 15% posto a to mi bas i treba Hvala!
Kontam da oces da pojacas signal kroz neke zidove, mozda treba da razmislis da ti neko na tu antenu stavi duzi kabli postavis je na mesto koje bi ti odgovralo zbog jaceg signala.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))
:: Kontam da oces da pojacas signal kroz neke zidove, mozda treba da razmislis da ti neko na tu antenu stavi duzi kabli postavis je na mesto koje bi ti odgovralo zbog jaceg signala :: Kabal? Cek, malo sam ne upucen u to... Ima da se kupi samo kabal? Da definitivno nas zezaju zidovi u zgradi a hocemo da napravimo mini mrezu nas petorica... Za sada mene i ortaka sa U.S.-om zeza signal i puca posle nekog vremena, a kapiram da je to zato sto smo na prvom spratu a AP je na cetvrtom
zar ne mozete da odradite mrezu UTP kablovima ? wireless na toj razdaljini ce uvek biti nestabilan. ja imam 1 sprat pa mi ne radi bas full. Pa antena sto se kaci na AP ima mali kabl, trebalo bi da taj kabl moze da se produzi,al o5 tu dobijes slabljenje. wireless je dobra stvar kad je mala razdaljina, ali keva je zicno gde god moze!
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))
Pa to se i ja zamislam, samo ne znam qda da bacam kablove do njega... Jedino kroz prozor A tu su naravno i komsije od 50+ godina koje ne razumeju sta mi ocemo... Qcni savet nas je vec okarakterisao kao spijunsku sektu koja hoce da unisti ovu zemlju Zamisli jos kabal koji prolazi kroz hodnik??? Ima da me lincuju za primer Hvala u svakom slucaju! Probacu ja sa antenom pa kako bude...
i padne prijem - jaca antena ima manji ugao, a vi imate lepu visinsku razliku. Mozda bi dobili nesto postavlanjem antena u horizontalni polozaj... Sto se kablova tice - ima ih netiks svakakvih, a i antena.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.