Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
pitanje u vezi wireless adaptera?
STRANA 1 OD 1
zarkozed pitanje u vezi wireless adaptera? 21.02.2009. 01:10 T15634

status: user
broj poruka: 35

Zanima me da li se moze drasticno povecati snaga wireless adaptera kupovinom antene? Kada sam napisao antena mislio sam na ove sobne antene za wireless adaptere...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
psihoyu re 21.02.2009. 01:47 #98096

broj poruka: 1191
moras reci sta imas od uredjaja ?
pogledaj svoje pitanje, mislis da te neko razume sta si hteo da pitas ?

Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zarkozed Re: re 21.02.2009. 01:51 #98097

:: moras reci sta imas od uredjaja
:: pogledaj svoje pitanje, mislis da te neko razume sta si hteo da pitas
::
:: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))
Ajde molim te procitaj pitanje jos jednom!!! Mislim da je jasno... Bilo koji wireless adapter!
Dakle ponavljam BILO KOJI WIRELESS ADAPTER!!!
zarkozed inace... 21.02.2009. 01:56 #98098

Ja imam Asus WL-138G V2...
A pitao sam za bilo koji posto moj drug ima U.S. Robotics i njega zanima ta prica...
psihoyu re 21.02.2009. 01:57 #98099

moze se povrcati za par db, nisam siguran dal te antenice imas gde da kupis kod nas.

Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))

zarkozed Re: re 21.02.2009. 02:01 #98101

:: moze se povrcati za par db, nisam siguran dal te antenice imas gde da kupis kod nas
:: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))
Par db... Mozda bi znacilo
Ima na par mesta da se uzme zato me najvise i interesuje da li uopste ima smisla da se uzima.
Ok. Kapiram da ima smisla ako je par db to znaci bar 15% posto a to mi bas i treba
Hvala!
zarkozed lol 21.02.2009. 02:03 #98103

`15% posto` - stvarno sam genije
psihoyu re 21.02.2009. 02:03 #98104

Kontam da oces da pojacas signal kroz neke zidove, mozda treba da razmislis da ti neko na tu antenu stavi duzi kabli postavis je na mesto koje bi ti odgovralo zbog jaceg signala.

zarkozed Re: re 21.02.2009. 02:07 #98105

:: Kontam da oces da pojacas signal kroz neke zidove, mozda treba da razmislis da ti neko na tu antenu stavi duzi kabli postavis je na mesto koje bi ti odgovralo zbog jaceg signala
Kabal? Cek, malo sam ne upucen u to... Ima da se kupi samo kabal?
Da definitivno nas zezaju zidovi u zgradi a hocemo da napravimo mini mrezu nas petorica...
Za sada mene i ortaka sa U.S.-om zeza signal i puca posle nekog vremena, a kapiram da je to zato sto smo na prvom spratu a AP je na cetvrtom
psihoyu re 21.02.2009. 02:12 #98106

zar ne mozete da odradite mrezu UTP kablovima ? wireless na toj razdaljini ce uvek biti nestabilan. ja imam 1 sprat pa mi ne radi bas full.
Pa antena sto se kaci na AP ima mali kabl, trebalo bi da taj kabl moze da se produzi,al o5 tu dobijes slabljenje.
wireless je dobra stvar kad je mala razdaljina, ali keva je zicno gde god moze!

zarkozed da... 21.02.2009. 02:21 #98109

Pa to se i ja zamislam, samo ne znam qda da bacam kablove do njega... Jedino kroz prozor
A tu su naravno i komsije od 50+ godina koje ne razumeju sta mi ocemo... Qcni savet nas je vec okarakterisao kao spijunsku sektu koja hoce da unisti ovu zemlju
Zamisli jos kabal koji prolazi kroz hodnik??? Ima da me lincuju za primer
Hvala u svakom slucaju! Probacu ja sa antenom pa kako bude...
psihoyu re 21.02.2009. 02:25 #98111

ostavi matorcima pokvareno jaj u kesi ispred vrata, ima da beze iz zgrade!
ili se iskenjajte na prag, ima da umro od sloga! :))))

xenox Mozda 21.02.2009. 02:32 #98112

broj poruka: 1400
i padne prijem - jaca antena ima manji ugao, a vi imate lepu visinsku razliku. Mozda bi dobili nesto postavlanjem antena u horizontalni polozaj...
Sto se kablova tice - ima ih netiks svakakvih, a i antena.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs