Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
download problem
STRANA 1 OD 1
marke download problem 29.01.2009. 02:16 T14997

status: user
broj poruka: 384

problem je sto mi zakuca download kada skidam nesto sa http-a. samo se zakoci i nece dalje.ne postoji pravilo kada ce, ali kada je neki veci file, uvek se desi par puta. resim tako sto u firefoxu kliknem na pause i continue, ali to ne radi kada stoji zakucan malo duze. Bas sam skidao neki patch od 500mb i morao sam ponovo da pocnem negde na 400 jer sam isao do prodavnice. (imam kablovski 256, nema portova za adsl :( ) . konektovan sam kablom na ruter asus wl-530g v2.dok nisam imao ruter, sve je lepo radilo, a on mi treba zbog caletovog laptopa. iskljucio sam dhcp na modemu (mototrola sb5100e) i sve je ostalo na def. naravno osim mac filter za wl . ima li neko ideju sta bi trebalo da radim?

p.s. stavio sam mu najnoviji firmware ali nije resilo problem.

hvala unapred za pomoc.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
maleevic 11 29.01.2009. 03:02 #93080

broj poruka: 345
NAJVEROVATNIJE OSTANES BEZ IP ADRESE NA PAR SEKUNDI...
TO SE I MENI DESAVA
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Saske ... 29.01.2009. 03:18 #93083

broj poruka: 1117
a sto ne koristis neki download manager kao sto je FlashGet i pored njega, posto koristis mozillu intaliras i plugin FlashGot i vozi...cak i ako pukne download mozes da ga nastavis...

Overclocking is the way of life!!!

biki download problem 29.01.2009. 06:41 #93097

broj poruka: 11

Imaces sve cesce zaglupljivanja sa tim ruterom imao sam isti slucaj dok nisam digao ruke i kupio Netgear.
marke ..hvala na pomoci 29.01.2009. 12:56 #93137

broj poruka: 384

kontam da to i nije neki extra ruter vec neka mala putna varijanta.. ali opet, nisam ocekivao da ce ovako da smara... videcu da iskljucim hdcp i da dodelim staticke ip, ali to mi je malo smor... kontam da izgubi modem ip, ali ruter da gubi interne ip? ne vidim razlog. nije ni cudo s`obzirom da je jedna od najjeftinijih varijanti. tehnologija je cudo
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs