problem je sto mi zakuca download kada skidam nesto sa http-a. samo se zakoci i nece dalje.ne postoji pravilo kada ce, ali kada je neki veci file, uvek se desi par puta. resim tako sto u firefoxu kliknem na pause i continue, ali to ne radi kada stoji zakucan malo duze. Bas sam skidao neki patch od 500mb i morao sam ponovo da pocnem negde na 400 jer sam isao do prodavnice. (imam kablovski 256, nema portova za adsl :( ) . konektovan sam kablom na ruter asus wl-530g v2.dok nisam imao ruter, sve je lepo radilo, a on mi treba zbog caletovog laptopa. iskljucio sam dhcp na modemu (mototrola sb5100e) i sve je ostalo na def. naravno osim mac filter za wl . ima li neko ideju sta bi trebalo da radim?
p.s. stavio sam mu najnoviji firmware ali nije resilo problem.
a sto ne koristis neki download manager kao sto je FlashGet i pored njega, posto koristis mozillu intaliras i plugin FlashGot i vozi...cak i ako pukne download mozes da ga nastavis...
kontam da to i nije neki extra ruter vec neka mala putna varijanta.. ali opet, nisam ocekivao da ce ovako da smara... videcu da iskljucim hdcp i da dodelim staticke ip, ali to mi je malo smor... kontam da izgubi modem ip, ali ruter da gubi interne ip? ne vidim razlog. nije ni cudo s`obzirom da je jedna od najjeftinijih varijanti. tehnologija je cudo
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.