Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
TP-Link TL-WR641G Wireless Router
STRANA 1 OD 1
Saske TP-Link TL-WR641G Wireless Router 12.01.2009. 23:11 T14464

status: user
broj poruka: 1117
dakle, ima li ko ovaj Wireless Router i kako se pokazao u praksi, ima li kakvih bagova ili nesto slicno...na osnovu ovog sto pise u specifikacijama, ruter je stvarno boli glava...

Overclocking is the way of life!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud tp link 12.01.2009. 23:48 #88893

broj poruka: 3741
Mislim da nećeš pogrešiti. Na tri mesta koristim wr340G 54Mbps. Bez ikakvih problema funkcionišu. Na jednom mestu su spojena 5 računara na njega. Četiri preko wlan konekcije i jedan na wan. Kroz tri zida i razdaljini od 7m excellent signal. Dve Dlink wkartice i dva Broadcom wirelles uređaja i sve perfektno fukcioniše. Meni je preporučio jedan čika sa berze i nisam pogrešio što sam ga poslušao.
a sta ti ja znam...

XXXL 642 13.01.2009. 00:35 #88905

broj poruka: 537
Imam 642 vec neko vreme, radi bez greske :) jedino sto su mu do zla boga ruzne one plave diodice napred, ali taj deo sam okrenuo prema zidu tako da me ne nervira :) Kroz dve kuce u dvoristu baci signal od 60% na daljini od 40-tak metara, imam i linksys-a koji ne pljune ni pola od toga i imam D-Link-a koji se samozapalio :) Jeste da je `kinez`, al je dobar za sve pare.
vladarko Puna kapa! 13.01.2009. 00:51 #88907

broj poruka: 4228
I ja imam 642G, ali mislim da je superG standard koji je već prevaziđen. Što se tiče pouzdanosti, samo mu obezbedi mesta da može da `diše` i nećeš imati problema sa zakucavanjima. Izuzetno lako konfigurabilan (pričam o svm TP link ruterima).

Pozdrav!

Vlada

Saske ... 13.01.2009. 03:13 #88912

broj poruka: 1117
Hvala ljudi...izgleda da ce pasti jedan TP-Link...

Overclocking is the way of life!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs