Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
ruter
STRANA 1 OD 1
zorandu ruter 20.12.2008. 20:21 T13915

status: user
broj poruka: 74
Molim Vas za pomoc
naime resio sam da sa ADSl_a predjem na kablovski internet.Moje pitanje je koji ruter kupiti za povezivanje kompjutera utp kablovima ,tako mora da ostane nemoguce je bezicno i jos jedno pitanje sta su MAC adrese
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Frantic84 D link DIR100 20.12.2008. 20:43 #84705

status: user
broj poruka: 587
Uzeo sam ga skoro za 2500 dinara i sve radi kako treba...Samo štekneš kablove,win firewall podesiš da prihvata router i uz control panela namestiš home or office network.Koristi disk za instalaciju samo na jednom kompu da bi video da li net stiže od modema do rutera,pa prepiši MAC adresu i ukoliklo ne stiže pomenuti signal,pozovi provajdera,reci da si stavio ruter i izdiktiraj mac adresu,za nekoliko minuta ćeš imati net na ruteru,i na kompovima...
Open source software rules!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs