Situacija je sledeca: Hocu da podelim ADSL vezu sa burazerom, ali tako da limitiram njemu saobracaj na 256kbps. Iz raznih prica sam saznao da to moze da se podesi kroz router, pa me zanima, jel ovo tacno, i koji router mi preporucujete do 50 evra...
Sad dodatno: bilo bi extra kad bi mogao da limitiram njemu saobracaj, ali kad ne koristim net, da on ima pun saobracaj...
Hvala unapred svima... __________________ Scourge of PCBerza
ja mislim da moze tp link wr941, to je onaj sa tri antene..cena cini mi se oko 60...pozovi netiks (ne reklamiram samo pomazem coveku da nadje sto jeftinije) ..a odma kod njih u servisu i pitaj moze li o taj router...pozz
edit...cena 52 eura i moze to sto tebi treba...sad sam proverio ...pozz
Tri antene? meni ne treba wireless. Nemam zivaca da se smaram sa wireless mrezama... Treba mi preporuka za neki klasicni... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: :: ja mislim da moze tp link wr941, to je onaj sa tri antene..cena cini mi se oko 60...pozovi netiks (ne reklamiram samo pomazem coveku da nadje sto jeftinije) ..a odma kod njih u servisu i pitaj moze li o taj router...poz :: :: edit...cena 52 eura i moze to sto tebi treba...sad sam proverio ...pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.