Cesto sam u prilici da moram da nosim vazne fajlove skroz na drugi kraj grada(koristim usb flash ili dvdrw diskove za prenos podataka),pa me zanima da li je moguce da ja omogucim toj osobi pristup samo JEDNOM folderu na mom hardu pa da ta osoba lepo skine preko neta sve sto joj treba od mene,a ja sam ustedeo vreme i novac i nisam se cimao!!! Napominjem da o ovome apsolutno nemam pojma,i ako neko odluci da mi da objasnjenje neka to uradi veoma detaljno i na kol`ko tol`ko jednostavan nacin,znaci sta treba od programa,kako podesiti,sta,gde??? Os je Glista sp1 kod mene,a kod druge osobe je XP sp2,oboje imamo Lelekom ADSL,ja rozi Huawei druga osoba beli!!!
Ok,skontao sam nesto-moram da dodelim staticku ip adresu kompu,ali sta ako oba kompa koja zelim da povezem koriste neke programe koji svakodnevno zahtevaju promenu ip adrese,da li to znaci da mogu da zaboravim na povezivanja ta dva kompa preko neta?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647019. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.