Drugar je danas nabavio antenu i acces point TP Link TL- wa601 ili nesto tako.... Net mu radi super...ali torenti i rapidshare 0! Postoji li neki nacin da se forvarduje port i da se omoguci da normalno skida sa rapidshare-a? Pozdrav
Razumem ja da nemaju veze jedan sa drugim, ali ovde se pogodilo da ne rade ni jedan ni drugi. Za Rapidshare mu prijavljuje gresku da vec neko skida sa njegove IP adrese, a torent je nenormalno spor. Isao sam ja na taj sajt,ali uopste nema ovog modela,tj.nema ni za jedan AP TP link! Ima samo za routher-e...
To što deli IP adresu sa nekim, to će morati da raspravi sa provajderom i da mu objasni neke stvari. Za forwardovanje, Google pa rovarite. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
udji u router - ap, kucaj u IE 192.168.1.1 ili 192.168.0.1 i nadji u setingu adrese za portove. otvori ili dozvoli port 80-80. to bi trebalo da proradi kvaki
:: udji u router - ap, kucaj u IE 192.168.1.1 ili 192.168.0.1 i nadji u setingu adrese za portove. otvori ili dozvoli port 80-80. to bi trebalo da prorad :: kvak :: ::
vazi za sve sto je modem, router, a. point itd. moyes i da iskljucis u tim uredjajima firewall. sta god podje naopako imas hard reset na uredjaju ili mozes i softwerski kada si u njemu . username je administrator ili admin, password nema po difoltu kvaki
Pitanje je da li uopšte taj njegov modem ima web interfejs. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.