Naime imam ADSL Telekom Srbija.Pre neki dan brat kupio komp i hoce da ga nakacim na net preko mog kompa.Uzeo sam utp kabl,i spojio ga na lan 4.Sve radi kako treba,ali se pojavio problem kad sam hteo da mu otvorim email na yahoo-u.Otvorim yahoo,kliknem na SIGN UP i tu nastaje problem>>>Yahoo Security Certificate expired ili tako nesto.Uglavnom kod mene radi moj maill, a kod njega nemogu da otvorim da ima on svoj da me necima svaki put kad nesto zatreba.
Pomozite nemam pojima sta da radim prvi put se susrecem sa ovakvim problemom.
Koji je browser u pitanju ? Svejedno, razduvaj cache tog browsera ps probaj ponovo. Ne verujem da je problem do same konekcije. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Koji je browser u pitanju ? Svejedno, razduvaj cache tog browsera ps probaj ponovo. Ne verujem da je problem do same konekcije :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: Pa i nije do konakcije jer sve ostalo radi kako treba, a ide preko Opere 9.6
To je tačno. `Izvinjavamo se zbog onog i ovog u vezi.....Vaši servisi će proraditi kad......evo odma ćemo mi to....` _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: A što ne odeš na Gmail? Yahoo navodno dosta ima ovakvih fantomskih problema :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: ::
:: :: To je tačno. `Izvinjavamo se zbog onog i ovog u vezi.....Vaši servisi će proraditi kad......evo odma ćemo mi to.... :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: A što ne odeš na Gmail? Yahoo navodno dosta ima ovakvih fantomskih problema :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: I Don`t Know What That Means :: :: :: ::Momci hvala na pomoci proradilo je Ovaj njihihiyahoo postao komplikovan za registraciju do bola - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647019. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.