Ovako imate dva kompa i MT882, kako povezati sve to, a da na oba kompa imam net, i dobro to podrazumeva da su ti kompovi povezani u LAN-u, po mom nekom misljenju to jedino moze preko Switch-a, ali kako. Unapred zahvalan!!!
Da se ne bi zezao sa Internet Retardiranim Windowsovim Connection Shit Sharingom, kupovinom još jednog mrežnog adaptera, pa onda u tom slučaju mora jedan komp uvek ostati upaljen da bi oba imala net itd........, lepo uzmeš najjeftiniji mogući TP-link-ov ruter i vozi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Hvala ti, jos mi nije hitno, ali ce sluziti pre svega za igranje igara i nicega vise, jel moze Switch jer mi je nekako najlepse resenje, a TP link mi nije problem, ali Switch je Switch,...
Pozdrav!
:: :: Da se ne bi zezao sa Internet Retardiranim Windowsovim Connection Shit Sharingom, kupovinom još jednog mrežnog adaptera, pa onda u tom slučaju mora jedan komp uvek ostati upaljen da bi oba imala net itd........, lepo uzmeš najjeftiniji mogući TP-link-ov ruter i vozi :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Da ja ne bi žvalavio ovde šta je šta, i šta je tebi bolje, evo malog dokumenta koji sabija razlike između rutera i sviča. Kad to budeš pročitao znaćeš šta ti treba, šta ti je korisnije i bolje.
Sad shvatam, znaci ovaj Switch je cist crap, znaci ruter i vozi, hvala,...
Pozdrav!!!
:: :: Da ja ne bi žvalavio ovde šta je šta, i šta je tebi bolje, evo malog dokumenta koji sabija razlike između rutera i sviča. Kad to budeš pročitao znaćeš šta ti treba, šta ti je korisnije i bolje :: :: http://www.people.vcu.edu/~jwang3/CMSC506/router%20and%20switch.do :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.