Ono sto mi treba je router koji ima Wireless i 4-porta. Za desktop racunar UTP kablom, a WiFi za laptop, odnosno pristup internetu po celom stanu. Koji bi uzeli router uzeli, odnos cena/kvalitet? Ja sam gledao Netgear-ov router on je oko 40-tak jevreja. Vase misljenje? Hvala. ___________________________________________________________________ ``I`ve noticed a certain lack of demons lately and it really worries me sick...``
Radiće ti posao i TP link WR-340G. Provereno u praksi u stanu od 80 kvadrata. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
340G je nekih 32-33e, ovaj je skoro 60e. Ali ako juriš fancy router, that`s the answer. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
@ bax2003 Nista licno protiv tebe ,kazi mi jel kuvas kafu ponekad na tom Tp-Linku. Salu na stranu.
@ Erestun
Neki od Linksys-a ili Netgear-a tu ne mozes da omanes. (Ako imas vece materijalne mogucnosti) Za rad sa Webstar modemom (Kablovska SBB) ovi su se dobro pokazali.
misur brise svaku poruku koja vodi ka konkurentskom sajtu :/ *************************************************** ***************************************************
~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.