smart link 2800 pravi problem sa kad se stavi u racunar tako sto cim sistem detektuje drajver za njega momentalno se zamrzane (windows XP SP2) ... Probao sam ga na mom racunaru i na 2. kome sam mislio pokloniti ovaj modem, jer ga ja ne koristim- i isto se desava. Interesuje me zna li neko sta je problem?
To zvuči kao da je neispravno. Probaj da očistiš PCI kontakte. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Meni ne treba posto sam na adsl-u vec neko vreme ali eto taman sam hteo da ispadnem super velikodusan pa da poklonim ovaj, kad ono... Da ne komplikujem, covek ce sutra otici u prodavnicu i ubaciti novi.
meni se desav alo da sistem nece da krene dok ne cimnem je*eni modem nikad nisam do kraja provalio u cemu je problem bio, da li u slotu ili modemu inace prica se yavrsila odavno otkad je stigao adsl
tako da, resenje se namece samo- nabavi broadband, izvinjavam se ako si napisao da nemas mogucnosti, ali me mrzelo da citam sve
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.