Treba mi antenica za Pheenet WL-118C+. Do sada sam koristio onu veliku eksternu grid antenu, a onu malu internu koja dolazi uz uređaj sam negde zaturio i nigde ne mogu da je pronađem. Sada mi to treba za neke druge namene, ali ..., hm, verovatno ću je naći kada mi više ne bude trebala.
Ako neku ima tu antenicu, a ne treba mu, molio bih ga da mi se javi.
Re: Re: cek, cek...polako, `oces da nas savatas na brzaka
18.11.2008. 00:30
status: user broj poruka: 5704
ne skreci sa teme nego reci di nestade ono magicno `home` dugmence...ne mogu stalno da brisem text iz adress bar-a :)))
P.S. moram da blefiram, kada nemam antenicu, jbg
P I L G R I M
:: :: najpre moderatori...pa onda antena :))) :: :: Pa vi i ovako izgiboste svađajući se, još treba nekog da proglasim za moderatora pa da mi oni drugi zapale kuću :: :: Ajd ne skrećite temu. Ima li neko antenu ili ne :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Željko Arnautović :: PC Berza d.o.o.
Re: Re: Re: Re: cek, cek...polako, `oces da nas savatas na brzaka
18.11.2008. 00:37
to skriveno nisam znao.
a eto vmarc ima antenice...predlazem vmarca za moderatora :)
P.S. u isto vreme te predlozih, al za koji sec si bio brzi
P I L G R I M
:: :: di nestade ono magicno `home` dugmence...ne mogu stalno da brisem text iz adress bar- :: :: Pa nije nestalo. Samo klikni na logo sajta i vratićeš se na početnu stranu :: - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Željko Arnautović :: PC Berza d.o.o ::
but, with great power comes great responsibility...rece Spajdermenov ujak... :P e stvarno, aj nam se udele neki statusi, ako nista drugo onda cisto kao leveli...cisto da mozemo da kinjimo one koji su nizi level... ]:->
:: but, with great power comes great responsibility...rece Spajdermenov ujak... : :: e stvarno, aj nam se udele neki statusi, ako nista drugo onda cisto kao leveli...cisto da mozemo da kinjimo one koji su nizi level... ]:- :: :: Overclocking is the way of life!!! :: ::
Re: Re: Re: Re: Re: cek, cek...polako, `oces da nas savatas na brzaka
18.11.2008. 04:28
status: user broj poruka: 12794
Au machine, ne verujem da ti nikad nije palo na pamet da kliknes na logo __________________ Scourge of PCBerza
:: to skriveno nisam znao :: :: a eto vmarc ima antenice...predlazem vmarca za moderatora : :: :: P.S. u isto vreme te predlozih, al za koji sec si bio brz :: :: :: P I L G R I M :: :: :: :: :: di nestade ono magicno `home` dugmence...ne mogu stalno da brisem text iz adress bar- :: :: :: :: Pa nije nestalo. Samo klikni na logo sajta i vratićeš se na početnu stranu :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: Željko Arnautović :: :: PC Berza d.o.o :: ::
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cek, cek...polako, `oces da nas savatas na brzaka
18.11.2008. 08:15
Najozbiljnije :( pa nije dugmence, a navikao sam na takav home
Pozz
P I L G R I M
:: Au machine, ne verujem da ti nikad nije palo na pamet da kliknes na logo :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: to skriveno nisam znao :: :: :: :: a eto vmarc ima antenice...predlazem vmarca za moderatora : :: :: :: :: P.S. u isto vreme te predlozih, al za koji sec si bio brz :: :: :: :: :: :: P I L G R I M :: :: :: :: :: :: :: :: di nestade ono magicno `home` dugmence...ne mogu stalno da brisem text iz adress bar- :: :: :: :: :: :: Pa nije nestalo. Samo klikni na logo sajta i vratićeš se na početnu stranu :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: :: Željko Arnautović :: :: :: PC Berza d.o.o :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.