Posedujem ovaj adsl ruter koji je sa racunarom poveza preko utp kabla! Na drugom racunaru imam wireless TP-Link TL-WN651G karticu! Problem je sledeci, kad god ukljucim racunar (bilo koji od ta dva) nema ni `p` od protoka! E onda moram da restartujem ruter tako sto ga iskljucujem sa el. mreze i posle oko 30sec. opet ukljucim! Tada sve proradi i funkcionise bez problema! Probao sam sa statickom i promenljivom Ip adresom ali sve je isto! Ima li neko odgovor!??
Desi se glupost ... a to je da se uredjaj diskonetuje... izgubio si adsl konekciju. Kada ga ponovo upalis on ponovo uspostavi adsl konekciju i ti radis dalje... Ne znam sta je tu problem ... nemas ti garantovan protok itd.. vec adsl ... ako cesto gubis konekciju mozes da proveris sa provajderom... eventualno zamenis uredjaj. Poz *************************************************** ***************************************************
~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze.
Pa bas ne verujem da uvek izgubi konekciju kad iskljucim komp i da svaki put moram rucno da ga restartujem da bi proradio....glupo zar ne!? Pritom kad se opet prikljucim na stari adsl modem sve radi besprekorno sto ce reci da do provajdera nije!
imao sam jednom slican poroblem. Zbog nekih anti-spyware-a i njihovih firewallova, i ostalih gluposti, zaglupi se firewal na ruteru i ne radi dok se ne resetuje. i onda radi dok se ponovo ne zaglupi.
matori zovi EuNet i pitaj sto mi puca konekcija....
29.09.2008. 13:53
status: user broj poruka: 4515
Ili bolje `od kad mi traje konekcija` pa ces da vidis o cemu ti pricam :) *************************************************** ***************************************************
~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.