u svakom slucaju je bolji od tp linka, a u rangu je sa LinkSys https://www.provideonadzor.com imaju cak ip kamere koje ce moci da idu na mobilni telefon, tako da mozes svoj dom da gledas odakle god oces. a nikad jednostavnije je za montazu. Ruteri su im stabilni, dobar program mrezne opreme imaju
Jbt,jel ti znas ko je Bozin? Imas neke slicnosti sa njim. I on je znao da postavi temu pa onda sa drugog naloga da sam sebi da odgovor.pa sa treceg naloga da se posvadja i izvredja sa ovom dvojicom(tj. sam sa sobom)!!! Sick man,sick!!!!!!
KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!
:: :: u svakom slucaju je bolji od tp linka, a u rangu je sa LinkSy :: https://www.provideonadzor.co :: imaju cak ip kamere koje ce moci da idu na mobilni telefon, tako da mozes svoj dom da gledas odakle god oces. a nikad jednostavnije je za montazu :: Ruteri su im stabilni, dobar program mrezne opreme imaj :: ::
:: :: Jbt,jel ti znas ko je Bozin? Imas neke slicnosti sa njim. I on je znao da postavi temu pa onda sa drugog naloga da sam sebi da odgovor.pa sa treceg naloga da se posvadja i izvredja sa ovom dvojicom(tj. sam sa sobom)!!! Sick man,sick!!!!! :: :: :: KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!! :: :: :: :: :: u svakom slucaju je bolji od tp linka, a u rangu je sa LinkSy :: :: https://www.provideonadzor.co :: :: imaju cak ip kamere koje ce moci da idu na mobilni telefon, tako da mozes svoj dom da gledas odakle god oces. a nikad jednostavnije je za montazu :: :: Ruteri su im stabilni, dobar program mrezne opreme imaj :: :: :: ::
zivo me zanima cime se ti bavis kada ti treba objasnjenje kakav je neki brend..... pozzzzzzz Terminator
:: :: sta mislite od D LINKU kao brendu i o njegovim artiklim :: kamerama, ruterima .... i celokupnoj mreznoj opremi :: da li je neko radio sa tim brenndom
:: zivo me zanima cime se ti bavis kada ti treba objasnjenje kakav je neki brend.... :: pozzzzzz :: Terminato :: :: :: :: :: sta mislite od D LINKU kao brendu i o njegovim artiklim :: :: kamerama, ruterima .... i celokupnoj mreznoj opremi :: :: da li je neko radio sa tim brenndom
Sada si se upecao, to je on uputio drzabg-u a ti si odgovorio sa slavoljubm. Isti lik - verovatno. Zeznuo si se :) sta da ti kazem...drugi put pazljivije :)))
- A N G E L -
:: bavim se blejanjem....... :: :: :: :: zivo me zanima cime se ti bavis kada ti treba objasnjenje kakav je neki brend.... :: :: pozzzzzz :: :: Terminato :: :: :: :: :: :: :: :: sta mislite od D LINKU kao brendu i o njegovim artiklim :: :: :: kamerama, ruterima .... i celokupnoj mreznoj opremi :: :: :: da li je neko radio sa tim brenndom
Pa kazem ja... nisam ni ja blesav mnoge stvari ja skontam ali precutim(ovo nisam hteo),samo se iznenadim kako stariji i iskusniji forumasi ne primecuju likove koji zajebavaju sve na ovom forumu,nego im jos i pokusaju dati ozbiljan odgovor na njihova pitanja... E,al desilo se xy puta... Treba obratiti vise paznje na takve stvari.pozzzzzzzz
KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!
:: Sada si se upecao, to je on uputio drzabg-u a ti si odgovorio sa slavoljubm. Isti lik - verovatno. Zeznuo si se :) sta da ti kazem...drugi put pazljivije :)) :: :: - A N G E L - :: :: :: bavim se blejanjem....... :: :: :: :: :: :: :: zivo me zanima cime se ti bavis kada ti treba objasnjenje kakav je neki brend.... :: :: :: pozzzzzz :: :: :: Terminato :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: sta mislite od D LINKU kao brendu i o njegovim artiklim :: :: :: :: kamerama, ruterima .... i celokupnoj mreznoj opremi :: :: :: :: da li je neko radio sa tim brenndom
20MB tesko da ce da porastu... zato sto je to server sa 150 000 naloga. S druge strane politika firme je takva da se jednom otvoren mail nalog nikada ne gasi( znaci uplatis 1 sat dial up-a i imas ceo zivot mail :), cak i kada istrosis taj 1 sat :) :) ). Mozda je za tebe resenje da uznes domenski mail ... Poz
~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze.
:: Hvala, ako je sredjeno onda vise nemam problema :: Oce tih 20mb nekad da porastu :: :: :: Postojali su problemi mail serverom na domenu @bxxtel cele nedelje.. :: :: To je reseno....Kakav problem imas :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.