Verovatno ga interesuje zasto mu blinkaju kompjutercici u donjem desnom uglu :) ili zasto mu sporo otvara strane dok u pozadini radi p2p... Cim ne postavlja pitanje javno, to znaci da ga je blam :)
A obrzirom na koncepciju pitanja, ne bi me čudilo da je u pitanju predmet `Računarske mreže` sa VETŠ-a. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ostao mi još jedan ispit i diplomski na VETŠ-u, a Mr. Kragovica ne znam. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: Jel i ti ides na VETS ... pa se znate? :: Ne znas ti Mr. Kragovica kad sastavi pitanje pod: wertyuiopsadafda.lkz.lkcz.kc`zc`zfajndkan :: :D:D: :: :: *************************************************** :: *************************************************** :: :: :: ~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.