neki program kojim mogu upravljati kompjuterima kao server-client? Hocu da naprimer gasim drugi preko prvog, saljem poruke na ekran, upravljam jednim preko drugog, kao da radim na lokalnom, da premestam ikonice, pokazujem, kucam, njegov desktop da vidim i tako to kao na mom. Da li to ima sve u jednom programu? puno vi hvala
Imas OpenSuse operativni sistem besplatan je, mozes da dovedes coveka do ludila iz console, da mu killujes sve procese ubacis procese, killujes odredjene procese, pises scrpit-e u PHP-u,... A za Win ti rece x, hvala ti. A remote desktop to ti je po nekom principu bezicne tastature i to u ovakvim slucajevima mozes sa telefona da pristupas, ali covek je trazio program za Win (barem ja mislim tako),...
:: Imas OpenSuse operativni sistem besplatan je, mozes da dovedes coveka do ludila iz console, da mu killujes sve procese ubacis procese, killujes odredjene procese, pises scrpit-e u PHP-u,.. :: A za Win ti rece x, hvala ti. A remote desktop to ti je po nekom principu bezicne tastature i to u ovakvim slucajevima mozes sa telefona da pristupas, ali covek je trazio program za Win (barem ja mislim tako),.. :: :: Pozdrav :: :: ::
Zato sto mozes cak i sa Windowsa na Linux i sa Linuxa na Windows ,skoro svaki Linux ima vnc protokol.I sa Windowsa na Windows naravno mislim da je i i najbrzi,mislim na real vnc njega skini imas free verziju ,Ultra vnc ti je isto na bazi vnc protokola ,ali cini mi se da je malo sporiji. Kad stavljas real vnc na drugoj masini tu stavljas da ti bude server ,a sa glavne masine instalises kao viewer i to je to .U firewallu na drugoj masini odobri serverska prava obavezno za real vnc.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.