Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Program za IP razmenu glasa...
STRANA 1 OD 1
2m4Y Program za IP razmenu glasa... 01.09.2008. 06:16 T11740

status: user
broj poruka: 2352
...treba mi jedno programce koje ne trosi mnogo resursa (pre svega network) za razmenu glasa, tj da ja i kolega lepo cavrljamo dok picimo CoD, Wow ili nesto slicno, a da ima dobar prenos glasa a i kao sto rekoh da ne opterecuje mnogo vezu? I da moze da se vezuje za IP korisnika, obojica imamo rutere pa nam je interni IP 192.168.1.100 a spoljasni IP nam je stalni!

Pozz...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SaleZX Stari dobri skype 01.09.2008. 06:53 #68745

broj poruka: 45

Pa ne znam koliko ce ti ovo pomoci, ja recimo koristim skype za tako nesto. Internet ne trosi ako ste u lan-u (mada je potreban da bi ukljucio skype,tacnije da bi se logovao).
Sto se tice resursa, trosi nesto cpu vremena, ali nije strasno... Meni savrseno radi posao.

P.S. Ako zelis sa nama da igras cod2 ostavi mi mail na salekaraburma-at-gmail.com To vazi za sve koji bi igrali cod2 ili starcraft sa nama...

pozz
2m4Y re: 01.09.2008. 07:15 #68747

...trenutno koristim i ja skype, i to ovu novu 4.0 beta verziju, ali sam mislio da postoji nesto optimizovanije!?!

Hvala, skupicu drustvo pa se vidimo, tj cujemo se mail-om...

Pozz...
Dachman voice 01.09.2008. 08:41 #68756

broj poruka: 630
Za to ti je najbolji `Teamspeak`.Ali on zahteva server,mada mozes naci neciji ulogovati se i pricati do mile volje :). Vrlo je mali ne uzima od sistema puno,odnosno prvenstveno je napravljen za konverzaciju igraca u igrama.

Pozdrav!
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
marke .... 01.09.2008. 10:06 #68773

broj poruka: 384

svi moji drugari koriste neki ventrilo... verujem da je medju najboljima :)
XXXL Pico phone 01.09.2008. 14:48 #68793

broj poruka: 537
Ne znam za `laksi` i jednostavnihi program od ovoga. Uzgred, radi savrseno :) i sto je vaznije - ne trosi previse resursa.

http://www.download.com/PicoPhone/3000-2349_4-10072892.html

nvitor Re: 01.09.2008. 16:27 #68801

broj poruka: 86
Upravo sam probao Teamspeak. Radi kroz LAN i korz Internet. Server na jednom racunaru, ostali su klijenti, malo podesavanja i to je to. Definitivno najbolje.
2m4Y Re: Re: 01.09.2008. 20:38 #68818

Pokusavao sam preko TeamSpeak-a ali mi ne ide, jednostavno ne mogu da konfigurisem to da radi, imam WireLess router!

Pozz...

:: Upravo sam probao Teamspeak. Radi kroz LAN i korz Internet. Server na jednom racunaru, ostali su klijenti, malo podesavanja i to je to. Definitivno najbolje.
gile23 ... 01.09.2008. 20:52 #68825

broj poruka: 9121
Pa ti klijent server mozes da imas na jednom racunaru, sve to moze lepo da funkiconise i na LAN-u i online i na jednom racunaru (ako hocete sami sebi da pricate), i jos jedna sitna stvar jel moze da radi kad postoji proxy!!!

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs