Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
TP Link W641G
STRANA 1 OD 1
vlajkic TP Link W641G 30.08.2008. 11:14 T11698

status: user
broj poruka: 609

Naime instalirao sam u jednoj firmi mrezu koja se sastoji od 2 racunara pod DOS-om 3 PDA uredjaja i jednog PC racunara pod
XP-om koji je u stvari server.Sve to lepo radi ali je problem u sledecem,imam potrebu da kontrolisem to spolja i imam
aplikacije koje to rade pod Apache-om..kad sednem na tu masinu i ukucam localhost:8080/WebMon itd...sve radi lepo ali kad
sednem na udaljenu masinu i kucam 195.127.xx.xx:8080/WebMon itd ne mogu da se konektujem..ja predpostavljam da mi TP Link iz
naslova ne otvara port 8080...inace na ruteru pise da je dobio doticnu adresu i idem na net najnormalnije a adresa
tog racunara je po DHCP 192.168.1.112 (sto i treba da bude da bi mi radile aplikacije na PDA i DOS masinama)..ako neko
zna sta treba podesiti na ruteru i kako da otvara port 8080 bio bih mu zahvalan...unapred se izvinjavam na poduzem
postu ...pozz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs