Pozdrav svima, Dvoumim se izmedju Linksysa wrt54gl modela gde bih ispred stavio tp-link td8816 ruter ili modela Linksys wag200g. Model wag200g je sve u jednom i po meni lepse i savremenije izgleda medjutim pojedini korisnici po forumima se zale da imaju problema sa konekcijom povremeno, tj. da im puca veza. Dok pomenuti model wrt54gl radi savrseno pogotovo kada se instalira ddwrt (ne znam sta je to, firmware ili neki dodatni program?) i nisam video kod korisnikika dosta zamerki. Ispred njega bi postavio ruter tp-link 8816. Interesujeme vase misljenje izmedju ova dva modela i koja je kombinacija bolja i stabilnije radi. Unapred zahvalan na odgovorima!!!
Ne mozes da poredis ADSL router i broadband router. Probao sam i drugu kombinaciju - odlicno radi. Probao sam skoro svaki adsl uredjaj na trzistu( od Planeta,Asusa,Netgeara,TPLinka,Telsey-a Sagema,Crypto-a,Cisco-a Connexant-a Huawei.....)
Linksys wag200g koristim duze vreme... i postoji poblem sa Firmware Version: 1.01.05 i xxxxx.06. Kada se isti downgrade-uje na Firmware Version: 1.01.04 radi ko sat!!!! Mogu da ti posaljem na mail. .... Nemas bolji adsl uredjaj na trzistu.... Konekcije po mesec dana ....
Ja sam imao dosta problema sa Linksys wag200g. Dobio sam ga sa Firmware Version: 1.01.04 i veza mi je stalno pucala. Nekada posle 5 min, a nekada posle 30 min., ali nijednom nije uspeo da ostane konektovan duze od 45 min. Ni zamena Firmware 1.01.05 i xxxxx.06i nije pomogla pa sam ga na kraju vratio.
ne bih ti preporucio linksys, jeste gigantski brand, Cisco, kvalitet, tu nema price, ali cinjenica je da kod nas stvara probleme, ono sto bih ti ja preporucio je Zyxel, ili Tp-link, eventualno Alied Telesyn za routing.
ili ako hoces da se zezas sa linksys-om i upgrade-ovanjima firmware-a...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.