ovako stoje stvari: od juce mi nece da radi internet preko LAN kabla, koji zadnjih godinu dana radi besprekorno, probano na dva kompa i nece da radi, promenio sam na USB konekciju i sve radi kako valja
dignem novi windows na drugom hardu (da ubedim sebe da stvarno nije do windowsa iako je probano na 2 kompa prethodno) i isto ne radi, a USB radi
sta bi to moglo biti? da li je moguce da je klincu neko banovao adresu (mada nisam siguran da to moze al ajd da pitam) i da sada radi samo preko USB-a ?
ili je mozda jednostavno crkao lan port na modemu sam od sebe, mada uredno prijavljuje prisustvo lan kable i obrnuto ako se otkaci kabal
i ja sam tako mislio da ne moze da se banuje, morao sam pitati ipak
lan kabal....pa telekomov modem ima 2 nacina da se zakaci prvi (ja ga zoven tako lan kabal) verovatno se kaze UTP kabal onaj sa vecom zabicom... naravno da znas bax na sta mislim, i drugi je usb
elem radi mi samo net na usb, probao sam pre 5 minuta cak i da resetujem aparat ali nista se ne menja
da napomenem opet, sada sve radi ponovo kako treba
inace dok nije radio nisam mogao da udjem uopste u podesavanje a resetovao sam ga na dugme malo pozadi i izvadio iz struje uzasan trip , bitno je da sada radi sve ok, javljam se ako bude problema
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.