Ljudi , koji softver koristite za bluetooth na visti ? Jedini koji je uspeo da se instalira na visti kod mene je Bluesoleil ali ne radi ! Bluetooth je MSI star par godina tako da za njega na msi-u nema drivera a ni softvera !( kako me krenulo posle tv kartice ...) Zna Bax o cemu pricam :) !
pa ne znam , vista nece da ga pronadje ! Jedino Bluesoleil al ne funkcionise ! I evo sad sam uspeo da sa fona posaljem na komp ali sa kompa na fon ni da cuje , uopste nece da ga pozove !
:: Ljudi , koji softver koristite za bluetooth na visti :: Jedini koji je uspeo da se instalira na visti kod mene je Bluesoleil :: ali ne radi ! Bluetooth je MSI star par godina tako da za njega na msi-u nema drivera a ni softvera !( kako me krenulo posle tv kartice ...) Zna Bax o cemu pricam :) ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.