Planirao sam da kupim Wireless router i jednu wireless karticu (za drugi komp u kuci) tako da i drugi komp moze da koristi internet. Kompovi su vec povezani LAN kablom, ali me uzasno nervira to sto moram da ga preskacem stalno :) takodje, u skorijoj buducnosti cu verovatno kupiti i neki laptop, pa ce mi znaciti Wireless mreza u i oko kuce. Konkretno, za oko su mi zapali sledeci uredjaji :
PCI wireless kartica : TP-Link TL-WN821N Wireless 300Mbps USB adapter, Atheros, MIMO 2x2, 2.4GHz, 802.11n, 802.11g/b
i 2 rootera :
TP-Link TL-WR841N Wireless 300Mbps Router, Atheros, MIMO 2x2, 2.4GHz, 802.11n, 802.11g/b, 1 WAN + 4 LAN porta
TP-Link TL-WR941ND Wireless 300Mbps Router, Atheros, MIMO 3x3, 2.4GHz, 802.11n, 802.11g/b, 1 WAN + 4 LAN porta
Da li je neko imao iskustva sa nekim od ovih uredjaja ? Cena za oba rutera je slicna, a nisam uspeo da nadjem neku bitniju razliku izmedju njih. Da li neko ima neki bolji predlog ?
Hvala na odgovorima (ako ih bude uopste :) berza se malo olenjila :) )
Ja imam tp -link wr340g (onaj najjeftiniji) .Sta da se radi. Imam taj router vec 3 meseca i radi super. Sve pohvale. Niti pravi probleme niti ista. Tp link i pored male cenu su dobra kupovina .Sad konkretno za te modele ne bih znao , al znaj da valjaju . Ne pise dzabe na kutiji : ` China`s No.1` :D :D :D
Dobro si odabrao ,taj TP link iako je jeftin jedan je od pouzdanijih ,znam sigurno da radi lepo na SBB-u .Ja imam Linksys ruter koji lepo radi na KDS-u .Moja preporuka Linksys ili TP link. Eto nekad niza cena ne mora da znaci nizi kvalitet.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.