Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
wlan
STRANA 1 OD 1
amarilli wlan 30.05.2008. 22:12 T10095

status: user
broj poruka: 108

kupujem wlan rutar, odnosno hoću da povežem kućni kompjuter sa prenosnim isključivo zbog interneta, mreža me ne zanima i hoću da prođem što jeftinije a da stvar radi. molim za savet. ne znam ali apsulutno ništa o tome, kad čitam specifikacije kao da me neko psuje, dakle ...... ovog puta kao totalna neznalica molim pomoć. hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladarko Moj savet... 30.05.2008. 23:06 #56514

broj poruka: 4228
Nešto od TP-Link router-a. WR542 ili WR541 potpuno završavaju posao u slučaju da je stan ili manja kuća u pitanju.

Korisna adresa: https://www.netiks.co.yu

Pozdrav!

Vlada
vampirbg ... 31.05.2008. 02:39 #56534

broj poruka: 711
Za navedene potrebe ti nije preterano bitno sta ces uzeti... Jedino ti preporucujem da uzmes hardver negde gde mogu da ti odrade i instalaciju... Podesavanje WLAN-a nije preterano komplikovano, ali je verovatno nemoguca misija za nekog ko je totalna neznalica kad je WLAN u pitanju... :)
amarilli Upravo kupila 31.05.2008. 10:39 #56546

broj poruka: 108

NETGEAR Router WGR614 i popodne cu pokusati da ga privezem! Da li mislite da je ok?

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs