1. Treba mi neki program koji moze da funkcionise kao matrica, znaci da ima sample-ove, a takodje da moze i da se komponuje. Sample-ovi nisu od presudnog znacaja. Znam ranije je bio popularan Fruity Loops, a sada ne znam kako stvari stoje.
2. Da li na Fraps-u moze da se smanji kvalitet snimanja? Napravio sam snimak od par sekundi i ispao je velicine 61 MB.
2. Fraps snima u njegovom Fraps encoderu, koji je vrlo blizu uncompressed formatu. Zato snimak izgleda kvalitetno. Možeš da smannjiš rezoluciju na half size i sam da ukucaš neki low frame rate (10-15 ili koliko hoćeš) ali time gubiš real time capture. Jedino rešenje je half size resolution capture pa posle u DivX. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Može, u njegovom folderu Test Drive UnlimitedEuroRadio postoje folderi sa mp3 pesmama. U njih ubaci svoje MP3 pesme, koje moraju da imaju imena kao i originali, a originalima promeni ime u recimo *.mp3.bak ili tako nešto. Znači da možeš imati pesama onoliko koliko već postoji po folderima. Osim ako ne napraviš u Sound Forge-u neke mixeve (spojene pesme pod jednim imenom). Sad sam sam sebi deo ideju. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Odlicno, izmiksujes pesmu da ima sekund pocetka originala, a ostatak tvoj.
:: :: Može, u njegovom folderu Test Drive UnlimitedEuroRadio postoje folderi sa mp3 pesmama. U njih ubaci svoje MP3 pesme, koje moraju da imaju imena kao i originali, a originalima promeni ime u recimo *.mp3.bak ili tako nešto. Znači da možeš imati pesama onoliko koliko već postoji po folderima. Osim ako ne napraviš u Sound Forge-u neke mixeve (spojene pesme pod jednim imenom). Sad sam sam sebi deo ideju. :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.