Stvar je sledeca: Imam jednu muzicku numeru, prilicno loseg kvaliteta i hteo bih ako mogu da je izregulisem malo. Zna li neko da li bih i cime mogao da izbacim sum koji se cuje tokom pesme. Izgleda da je sniman zvuk sa video klipa. Tog je `kvaliteta`. Pozdrav.
Ako nisu govori druga Tite sa gramofonskih ploča, bolje to nađi negde na share ware torre koleginoj kolekciji. Bilo gde, ako je čist snimak, imaćeš bolje rezultate. Postoje alati koji uklanjaju šum (i pride nešto signala), ali, od idiot akcija koje to rade automatski sa najlošijim rezultatima, do, profesionalnih rešenja, koje traže njaviše vremena za učenje i rezultate... veliko ti je to gubljenje vremena samo za jednu numeru. Možda ti se neko javi ovde sa foruma ko je malo vičniji ili profi u tim vodama, pa ti to odradi na lepe oči - ipak je to samo jedna numera.... Ja sam se ipak sa time samo igrao da dokučim koliko mnogo vremena treba da se u tome postane maher - pa sam na vreme odustao. Moji su afiniteti i postignuća bili sasvim skromni...
Po meni najbolji program za obradu zvuka. Nije baš jednostavan ako misliš da izvučeš maksimum ali ima već odrađene opcije za smanjenje šuma i mislim da će ti to završiti posao.
Poslednja verzija je 9 ako se ne varam ali može i neka ranija verzija.
Onda ok, ako si zadovoljan. Audiofili ionako verovatno povraćaju, ili ne koriste PC. e, ništa bez lampi. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.