Postoji sekcija na forumu bas za ovu tvoju temu. A mozes i da je stavis u oglase i vidis koliko ti ljudi nude za nju (to ti je jedino merodavno). Mozes da je prodas i za 200e, ako ti neko ponudi :)
Posto je zvucna karta dobra i nema vise gde da se kupi! a neko bi zeleo kvalitetnu kartu sa I/O Console ne znam koja bi bila realna cena ja je nebi dao ispod 180Eura imam kutiju sa dve originalne igrice Tomb Raider Angel Of Darkness i Rainbow Six , Dvd sa 5.1 Muzikom i dva cd-a sa driverima sve full pakovanje! ako znate nekog da je zainteresovan pisite ovde Hvala! posto nebi da dajem oglase tamo bi svi za 5eura da kupe nesto i to na rate ako moze!
Ne bih se slozio sa XXXLom,nego sa tobom. 180€ je nerealno niska cena za tako nesto, pogotovo kad pogledas sta sve dobijes u paketu! Ja bih to kupio i za duplo vecu cenu,bez problema,jer kad realno pogledas,za te pare imas i XFi,ali to sto je nov,to nije nikakav plus,nego naprotiv,minus,jer ovaj tvoj Audigy je sa svojih 4 godine dokazao PRAVI kvalitet! Kao sto bi svako ko se malo bolje razume,pre za iste pare kupio Golf II - `90 godiste nego recimo novu Opel Astru, jer je dokazano bolji i kvalitetniji auto,pogotovo za nase puteve.
Trazi ti BAR 350€,to je mnogo realnija cena, ja da je imam, ja bih je prodavao za jedno 450€. A mozda i vise.
:: Sta mislite kolko vredi polovna zvucna, istekla garancija stara 4 godine sve Full radi ko nova nista izgrebano osteceno i sl :: :: Creative Audigy 2 ZS Platinu Pro 7.1 THX 24bit 192Khz 108db EAX 4.0 :: :: :: http://fr.audiofanzine.com/img/produits/normal/2/4/24216.jp :: :: Hteo bi da je prodam!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.