Imam Midi kontroler keyboard Roland A-33 sa petopolnim MIDI izlazima. Ranije sam je povezivao sa kompom preko MIDI/Game Port-a na Creative SB Live! 5.1. Na novom kompu nemam takav ulaz na kartici, a i nove Creative kartice nemaju vise takav ulaz za te namene. Da li ima sanse da povezem klavijaturu preko USB-a i da li postoji takav adapter (petopolni > USB)? Singer
Cao svima.Ja mislim da ima bolje resenje za koriscenje klavijatura preko racunara.Ima puno dobrih master klavijatura npr.M-audio keystation pro 88,ima ga u Mitros muziku,povezuje se preko USB kabla a moze i za zivu svirku.Ima puno toga sto a33 nema,moze direktno da snima sve sto odsviras,klavijaturu mozes da podelis na 4 dela itd.A33 je prevazidjen,ali je dobar,ja bi upravo hteo da kupim za sina za nastup u skoli,ako neko hoce da proda neka mi se javi na tel 063 8723818
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.