Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
MIDI klavijatura
STRANA 1 OD 1
ssinger MIDI klavijatura 06.05.2008. 01:16 T9653

status: user
broj poruka: 161
Imam Midi kontroler keyboard Roland A-33 sa petopolnim MIDI izlazima. Ranije sam je povezivao sa kompom preko MIDI/Game Port-a na Creative SB Live! 5.1. Na novom kompu nemam takav ulaz na kartici, a i nove Creative kartice nemaju vise takav ulaz za te namene. Da li ima sanse da povezem klavijaturu preko USB-a i da li postoji takav adapter (petopolni > USB)?
Singer
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
spider12 roland a33 06.05.2008. 09:59 #53479

broj poruka: 92

ja mislim da to tako nece ici, pogotovo ne roland a33, jedini savet je da koristis stari komp
sloboo Imam isti problem... 06.05.2008. 12:11 #53490

broj poruka: 23
...ajd ako iskopas nesto u vezi toga postuj ...

plz

sloboo

antall Master Roland A33 01.06.2008. 22:50 #56805

broj poruka: 2
Cao svima.Ja mislim da ima bolje resenje za koriscenje klavijatura preko racunara.Ima puno dobrih master klavijatura npr.M-audio keystation pro 88,ima ga u Mitros muziku,povezuje se preko USB kabla a moze i za zivu svirku.Ima puno toga sto a33 nema,moze direktno da snima sve sto odsviras,klavijaturu mozes da podelis na 4 dela itd.A33 je prevazidjen,ali je dobar,ja bi upravo hteo da kupim za sina za nastup u skoli,ako neko hoce da proda neka mi se javi na tel 063 8723818

antall Yamaha P 80 05.06.2008. 22:10 #57540

broj poruka: 2

Da li moze neko da mi kaze nesto o Yamahi P80,kakav je kao stage piano i koliko mu je cena....hitno cao

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs