Sta mislite o Logitech Z-3e 2.1 zvucnicima.Zasto su Logitech Z-4 2.1 skuplji za desetak evra a imaju 40W RMs snage manje od gore navedenih?Hteo bih da kupim neke zvucnike za komp u tom cenovnom rangu.Najvise su mi se dopali ovi zvucnici koji bi ste vi uzeli od ova dva zvucnika.Imate li mozda neki bolji predlog za neke druge zvucnike u tom cenovnom rangu?
Muzika se sluša iz dve pobude: da bi tebi bilo ugodnije i lepše ili da bi drugi čuli (ili morali da čuju) šta ti to voliš da slušaš. U drugom slučaju je neizostavno bitna snaga ali ne u tolikoj meri kvalitet zvuka (frekventni opseg, punoća tona, boja kakogod).... za prvi slučaj odogovor`će ti se samo. E, sad, cena. Cena uređaja zavisi od cene ugrađenih komponenti, cene (mesta-zemlje) rada - ugradnje, kvalitetu i performansama i, dizajnu i imidžu. Nekad ova zadnja dva prepišaju ladno sve ostale, relevantne faktore, samo tako. Kao npr. ipod i Apple u celini... Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Dobro super ja sam pitao sta je bolje da uzmem od ova dva ili je bolje da uzmem nesto sasvim trece.Soba mi je 3m x 4m da li mi je dovoljno 40w i koji bi od ova dva imao kvalitetniji i prefinjeniji zvuk ako jacina ne igra glavnu ulogu.
Dobri su to zvučnici. To što su Z4 skuplji nemoj da te brine, ako to odgovaraju karakteristike Z-3 i dizajn, uživaj. Lepo će se čuti u tvojoj sobi od 12m kvadratnih. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Z3e sam čuo u sobi većoj od tvoje, nekih 15m2 i zvuk je sasvim lepo popunio prostor. Kvalitetni su zvučnici, mislim na kvalitet izrade. Meni da treba 2.1, sigurno bih uzeo u razmatranje.
Z4 nisam čuo i ne bih napamet ga govorim. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Hvala bax na odgovorima. dosta si mi uverio najverovatnije cu uzeti Z3e jedan moj drug ih ima i kaze da su odlicni.da li neko jos neko imao iskustva sa ovim zvucnicima?dakle z3e ili z4
Moze li molim vas neko da mi da preporuku sta da kupim Z4 ili X-540.Hocu da kupim zvucnike ali ne mogu da se odlucim imam neko njesra zvucnike i hocu da kupim nove da se otarasim ovih
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.