Do sada sve je radilo kako treba, odjednom u par filmova nemam ton zapravo ne cujem glasove glumaca a pozadina (zvuk iz drugog plana) se cuje. To mi se desava samo u 3 filma koji su nekada radili normalno... Da nije neki codec, inace koristim gomplayer, ali probao sam i ostale i ne cuje se???? Pa ako je neko imao slican problem.... I moze neki dobar codec? gde da skinem?
km lite codek pack ili codec pack for xp,ili nadji neke kodeke novije pa ih instaliraj ispocetka jedan po jedan,znaci obrisi ove i instaliraj nove i kad ostanes bez kodek aprobaj da pustis u windows media playeru i ako radi zvuk znaci kodek a ako ne radi nista sem reinstalacije ti ne preostaje
100 % do AC3 codeca....imao sam isti problem ali se ne secam TACNOG resenja....uglavnom ...znam da sam skinuo poslednji k -lite codek i da sam morao da rucno podesim u opcijama kao i u opcijama gom playera i onda je proradilo.....
Ja sam imao isti problem i takodje sam se tripovao da je do kodeka, a u stvari je smesna stvar. Ides u control panel pa na sounds, zatim advanced i podesis Speaker setup na recimo Surround sound speakers ili menjaj nesto dok ne proradi, verovatno tebi stoji na 5.1.
I ja tipujem na podešavanje surround-a, ovde očigledno nemaš ili je veoma smanjen kanal centralnog zvučnika, ili oba frontalna + centralni. Čačkanje oko surrounda i podešavanja svih od 5.1 ili 7.1 kanala bi trebalo da reši problem. Mada, postoje i podešavanja što zvučne kartice, što samoh plejera, koji se uglavnom bar nekako u nazivu nazivaju KARAOKE, Dotični krešu opseg frekvencija govora, tj. utišavaju ih tako da govor i ljudski glas umetno nestaju iz zvučnog signala... sa namerom da se peva na datu muziku... ili na ono što od nje ostane. Proveri oboje. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Cak nemam ni komentatora u pes8... A stoji opcioja da je ukljucen komentator... Inace kupio sam skoro audigy 4 do tada sam koristio integrisanu i sve je radilo???? B.F.
Onda bi rešenje trebalo da potražiš u Creative Surround mixer-u. Probaj da isključiš EAX efekte, to zna da pravi problem. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.