Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
CREATIVE MuVo V100 - Sta mislite o ovom modelu?
STRANA 1 OD 1
ssinger CREATIVE MuVo V100 - Sta mislite o ovom modelu? 11.04.2008. 02:34 T9231

status: user
broj poruka: 161
Imao sam Creative MuVo TX i bio sam prezadovoljan. Nazalost crk`o je posle 2 godine svakodnevnog koriscenja, tako da mi treba novi. Razmisljao sam da li da kupim iPod Shuffle 1Gb, ali sam ukapirao koliko bi mi nedostajale sve one opcije koje nudi Creative pa sam odustao od toga. Sad razmisljam da ostanem na Creative-u i dopao mi se MuVo V100 1Gb pa me interesuje sta mislite o ovom modelu!? Hvala unapred.

PS: Dopao mi se i Creative ZEN Stone Plus ali mi budzet trenutno bas i ne dozvoljava toliko :)
Singer
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nidzic Niti smrdi nit` mirise 11.04.2008. 06:47 #50682

broj poruka: 215
Ja sam imao CREATIVE MuVo V100 i bio sam zadovoljan kvalitetom zvuka,relativno prostom navigacijom i brojem opcija koje je nudio, ali posle kratkog vremena su njegove hardverske mane pocele da me izludjuju tipa sluski koje sasvim pristojno zvuce ali im je vek trajanja max 3 meseca,poklopac baterije je najbudjavije parce plastike koje sam video u zivotu,male plasticne shine koje su drzale plejer i baterijski deo zajedno su takodje prsle... tako da posle 3-4 meseca imao sam samo gomilicu krsha umesto plejera...
Ako ti sve ovo ne smeta kupi ga!
Pozdrav
pajsgudgud Skupi lovu. 11.04.2008. 10:23 #50693

broj poruka: 3742
Zen stone od 1GB ti košta 4500din. Toliko barem nije teško skupiti. Sluške su stvarno sranje što se izdržljivosti tiče. Pucaju na spoju sa džekom, ali uz malo silikona koji namažeš na taj deo mogu da potraju dosta dugo(iz mog iskustva). Zvuk je sasvim ok za tu veličinu plejera. Ipodi su sranje.
a sta ti ja znam...

zandarm ... 11.04.2008. 13:14 #50710

broj poruka: 1454
Topla preporuka za Zen model. Imam ga ja i stvarno je super.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Glory, Glory, Man United, As The Reds Go Marching On...

ssinger RE: 11.04.2008. 14:16 #50727

broj poruka: 161
Tu ima jedan problem. ZEN Stone nema ekran i ima punjivu bateriju sto mi se nesvidja. Ja sam pomenuo ZEN Stone Plus koji ima ekran, EQ, itd....., ali on je oko 90 eura. Ali ako cu da biram izmedju Zen Stone-a i iPod-a pre bih uzeo iPod. Ali oni opet nemaju ono sto ima MuVo, pa sam vas zato pitao za njega. Odgovara mi sto koristi AAA bateriju.
Singer

krkub nista ne treba da traje vecno 11.04.2008. 20:08 #50744

broj poruka: 1019

pa ni prenosivi mp3 plejeri

za 50ak evra nek i traje godinu i po dana, jaka stvar

(kupi se takav isti - MuVo V100 mi sljaka kao leptir, pre toga sam imao 2 creativa iz starijih serija - ukupan staz posedovanja 5 godina - ok, crkli su - i to i dalje ukupno manje kosta nego neki slican Ipod - i stalno mi nesto svira u usima)

i mene smara punjiva batt - prilicno sam siguran da cu na ulici ili prevozu imati rezervnu obicnu, dok za dock ili usb prikljucak nisam bas...

i da, u MuVo V100 - u imas dovoljno cackanja po meniju

::... ali sam ukapirao koliko bi mi nedostajale sve one opcije koje nudi Creative...

krkub @ pajsgudgud 11.04.2008. 20:26 #50747

broj poruka: 1019

Creative MuVo V100 ima 2 GB

pajsgudgud @krkub 12.04.2008. 01:10 #50763

broj poruka: 3742
Verujem. Evo videh kod drugarice pre neki dan uzela je Creative ZEN od 2GB dakle isti oblik kao muvo samo eto napisali ZEN. Zaboravio sam samo cenu, ali čini mi se da je rekla oko 6000 iljada.

OFF -dakle po dve godine izdrže plejeri? Ja imam diskmen panasonikov star ravno osam godina i još uvek šljaka, stim što ga poslednjih šest meseci ne koristim. Aklo mi ovaj moj Zen ne izdrži barem pet tužiću Creative:P
a sta ti ja znam...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs