trazim mp3 player za devojku,da je iznenadim....da je za mene lako bi se snasao i odlucio ali ...
Znaci treba mi mp3, minimum kapaciteta 2 gb, da je u rozoj ili crvenoj boji ( bela ili crna akooo bas mora ) i ono sto je najbitnije ( a primetio sam da je to glavna boljka 99% mp3 playera kod nas) da su sto kvalitetniji i da ne bude kao sto sam primetio...`riknuo mi posle pola sata` , ` ne radi mi dugme na novom mp3`, `punjac pregorevo posle 2 dana` ..itd razumete me ....Ogranicen sam budzetom na 5500 din...znaci oko 70e....Pretrazio sam forum sa starijijm temama, pregledao ogroman broj sajtova i nasao sam par modela koji odgovaraju datom opisu :)....
Bluebarry redcat 2 gb
CREATIVE MuVo V100 2GB
SANDISK Sansa Express 2GB
SANDISK Sansa c250 2GB
Xwave S-42 2 gb PINK
i ovaj koji mi najvise odgovara ali nema ekran ( nije neki minus ali eto...)
Creative Zen stone pink 2 gb ... + nemogu da ga nadjem nigde u prodaji....
Creative i Xwave mi najvise odgovaraju zbog boje i izgleda ( znate i sami sta je lepsem i neznijem polu najbitnije .) ( ostale karakteristike su ionako manje vise iste kod svih ovih modela ) ali me najvise zanima kvalitet ovih uredjaja.....ko je najbolji , da li ima jos nesto u tom cenovnom rangu ? REDCAT mi je odlican ali sam cuo da je svaki 2 primerak falican...Creative zen stone mi je prvi pik ali ga nema nigde, zna li iko ? Xwave je odlican ali mi ime ne uliva poverenje, kakvi su Xwave modeli, pogotovo ovaj ?
??......pa jesi ga imao, imas , koristio, video...reci nesto detaljnije...gore sam napisao da sam cuo da je svaki drugi krs...zato sam i pitao kakvi su zaista...
p.s. sad sam video
MobiBlu Cube2 2GB
mislim da su bas ko stvoreni za zensku populaciju ali ko zna kakvog su kvaliteta ? da li ih je neko koristio ?
ZVUK NULETINA ! ! ! ! NE VALJA NISTA !!! ....ne verujem da je ta REDCAT bolji posto je jeftiniji.... ali ako je za sestru onda to i nije najvaznije...nek bude lep. ___________________________________
Sijamska mačka jede masline i supu... ponekad, bar ova moja
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: ??......pa jesi ga imao, imas , koristio, video...reci nesto detaljnije...gore sam napisao da sam cuo da je svaki drugi krs...zato sam i pitao kakvi su zaista.. :: :: :: p.s. sad sam vide :: :: MobiBlu Cube2 2GB :: :: mislim da su bas ko stvoreni za zensku populaciju ali ko zna kakvog su kvaliteta ? da li ih je neko koristio :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: :: :: B.F. :: :: :: ::
I samo Creative, ovo ostalo su šitine. Taj Zen stone je baš minimalistički odrađen. Može i on da prođe. Pravi je za devojke, a što se pinka tiče jel si gledao u Knez Mihajlovoj pri kraju ona prodavnica sa mačkom u izlogu. Možda ovaj model...
creative-zen-v-2gb
Imaš ga u piramidi na sajmu. Oled 2Gb ovo ono. Doduše oko 100 jura je al stisni se i nećeš pogrešiti. Zajmi pare devojka je to.
Opet napominjem Creative radi čipove za Ipod. Sluške koje dolaze uz onaj muvo što je Ognjeni odabrao satiru(barem na mom plejeru), ali da ti odma kažem ako dobiješ takve uz plejer, naravno ukoliko kupiš Creative, kod spoja kabla sa džekom već prvi dan slobodno premaži slojem silikona jer je plastika iako savitljiva lošeg je kvaliteta.Meni su riknule posle pet meseci. a sta ti ja znam...
:: Iskreno Creative ima zaista kvalitetan zvuk,imao sam priliku da ga koristim :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: :: ::
uf uf...sad sam jos vise zbunjen ...:) Creative zen stone sam i pikirao ali ga nema nigde...da li neko zna gde ima da se nabavi ? a Sad gledam i na benchmarku sto je kolega Milojko prilozio...jako puno hvale Sansa clip ( plus ima rozle boja :) , bar sam malo suzio izbor ali .....
Ma ja ga skoro videh. Jel si gledao na kraju Knez Mihailove, Mamut store, dole na Zelenom Vencu kod stanice 15-ice imao ona nova radnja i tu imaju Creative, pa u piramidi na sajmu, a sta ti ja znam...
:: uf uf...sad sam jos vise zbunjen ...:) Creative zen stone sam i pikirao ali ga nema nigde...da li neko zna gde ima da se nabavi ? a Sad gledam i na benchmarku sto je kolega Milojko prilozio...jako puno hvale Sansa clip ( plus ima rozle boja :) , bar sam malo suzio izbor ali .... :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: edit: evo čak i proverih imaju roze koji tražiš al je 7134din.
:: Ma ja ga skoro videh. Jel si gledao na kraju Knez Mihailove, Mamut store, dole na Zelenom Vencu kod stanice 15-ice imao ona nova radnja i tu imaju Creative, pa u piramidi na sajmu, :: a sta ti ja znam.. :: :: :: uf uf...sad sam jos vise zbunjen ...:) Creative zen stone sam i pikirao ali ga nema nigde...da li neko zna gde ima da se nabavi ? a Sad gledam i na benchmarku sto je kolega Milojko prilozio...jako puno hvale Sansa clip ( plus ima rozle boja :) , bar sam malo suzio izbor ali .... :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: :: edit: evo čak i proverih imaju roze koji tražiš al je 7134din.
:P e jbg, ja tripujem da su svi iz bg pa i ne razmisljam. a sta ti ja znam...
:: ma iz ns-a sam : :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: Ma ja ga skoro videh. Jel si gledao na kraju Knez Mihailove, Mamut store, dole na Zelenom Vencu kod stanice 15-ice imao ona nova radnja i tu imaju Creative, pa u piramidi na sajmu, :: :: a sta ti ja znam.. :: :: :: :: :: uf uf...sad sam jos vise zbunjen ...:) Creative zen stone sam i pikirao ali ga nema nigde...da li neko zna gde ima da se nabavi ? a Sad gledam i na benchmarku sto je kolega Milojko prilozio...jako puno hvale Sansa clip ( plus ima rozle boja :) , bar sam malo suzio izbor ali .... :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: :: :: :: edit: evo čak i proverih imaju roze koji tražiš al je 7134din.
oticicu cu ovih dana da pregledam po radnjama ali mi to puno ne znaci...samo cu uzivo videti, moooozda cuti kako zvuce ali mi je bitnije kakvog su kvaliteta, iskustva, da li se kvare...videcu nesto izmedju ova dva....osim ako nema jos nekih sugestija...
Ajd uzdravlje :)
:: :P e jbg, ja tripujem da su svi iz bg pa i ne razmisljam :: a sta ti ja znam.. :: :: :: ma iz ns-a sam : :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: :: :: Ma ja ga skoro videh. Jel si gledao na kraju Knez Mihailove, Mamut store, dole na Zelenom Vencu kod stanice 15-ice imao ona nova radnja i tu imaju Creative, pa u piramidi na sajmu, :: :: :: a sta ti ja znam.. :: :: :: :: :: :: :: uf uf...sad sam jos vise zbunjen ...:) Creative zen stone sam i pikirao ali ga nema nigde...da li neko zna gde ima da se nabavi ? a Sad gledam i na benchmarku sto je kolega Milojko prilozio...jako puno hvale Sansa clip ( plus ima rozle boja :) , bar sam malo suzio izbor ali .... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: :: :: :: :: :: edit: evo čak i proverih imaju roze koji tražiš al je 7134din.
imam isti... ruzna bela boja, ali dizajn i onako stoji u dzepu neprestano... zvuk sasvim ok, dobijene slushalice zivo sranje... spora navigacija kroz menije, ali navika cini cuda... baterija je (skoro) nomenklaturna... ja uvek uzimam modele sa izmenjivom baterijom (nisam siguran da uvek u svako doba dana & noci imam pc na sred ulice, bateriju imam)... lepo prangija, glasno, cak i za moje prohteve (ima i softverski reduktor, ako brines zbog devojke :) ... zavrsna obrada zadovoljavajuca (ne vrhunska, ali je ok)
xwave, sandisk, tomcat, bluket, redket... begaj od toga
I found that essence rare, it`s what I looked for I knew I`d get what I asked for
i to mi je bio jedan od zanimljivijih modela...znaci i to otpada...ajmo dalje :)..
hvala za sada svima koji su pomogli....ali to ne znaci da stanete sa komentarima :)
:: :: :: :: CREATIVE MuVo V100 2G :: :: imam isti... ruzna bela boja, ali dizajn i onako stoji u dzepu neprestano... zvuk sasvim ok, dobijene slushalice zivo sranje... spora navigacija kroz menije, ali navika cini cuda... baterija je (skoro) nomenklaturna... ja uvek uzimam modele sa izmenjivom baterijom (nisam siguran da uvek u svako doba dana & noci imam pc na sred ulice, bateriju imam)... lepo prangija, glasno, cak i za moje prohteve (ima i softverski reduktor, ako brines zbog devojke :) .. :: zavrsna obrada zadovoljavajuca (ne vrhunska, ali je ok :: :: xwave, sandisk, tomcat, bluket, redket... begaj od tog :: :: :: :: :: :: :: I found that essence rare, it`s what I looked fo :: I knew I`d get what I asked for :: :: :: :: :: ::
Imam ja Creative, i mogu ti ga preporuciti bez razmisljanja. Slusalice su jake, ne verujem da ce ipak tvoja devojka da se izivljava, kao mi muski, display, sasvim ok, dugmici rade, sto je najbitnije, baterija je sasvim korektna prema meni. Preporuka.
Još da si napisao koji je model i extra. a sta ti ja znam...
:: :: Imam ja Creative, i mogu ti ga preporuciti bez razmisljanja. Slusalice su jake, ne verujem da ce ipak tvoja devojka da se izivljava, kao mi muski, display, sasvim ok, dugmici rade, sto je najbitnije, baterija je sasvim korektna prema meni. Preporuka :: ::
Blueberry je ortak uzeo za svoju devojku i OK je... Cena je niska, a dosta daje za te pare... Naravno, ako si bas mnogo zabrljao tu je iPod... Jeste da ces da puknes lovu, ali sa njim ne mozes da omanes :)
Hahaha ma bre... nisam nista zabrljao...samo zelim da vidim osmeh na njenom licu, da je iznenadim....zar se u danasnje vreme cvece kupuje samo kad se zabrlja ?
:: Blueberry je ortak uzeo za svoju devojku i OK je... Cena je niska, a dosta daje za te pare... Naravno, ako si bas mnogo zabrljao tu je iPod... Jeste da ces da puknes lovu, ali sa njim ne mozes da omanes :)
Dolazi bez memorije ali ima prosirenje u vidu SD/MMC slota. Plejer radi fantasticno i ima nekoliko prednosti...
Kao prvo cena mu je jako niska [oko 1000 dinara], dokupljena kartica se moze koristiti i u drugim uredjajima, nema svoju bateriju vec trosi obicne AAA baterije sa trajanjem od 8 sati [ja doduse koristim Varta koje traju dosta duze...].
Jedina mana su mu jako lose sluske koje dolaze uz njega.
Kupovinom plejera, memorije i vrhunskih sluski ces ostati ispod navedenog cenovnog ranga.
haj ognjeni! jesi uspeo da pronadjes creative zen mp3 u ns-u? ja bih uzela neki od njihovih modela...verovatno stone, stone plus, v ili muvo t200. please, reci mi gde mogu da ih nadjem. pozz:o)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.