Muzicki player sa stonim (zidnim) punjacem,bilo koji samo da je kvalitetan,i da nije mnogo skup,tipa preko 150 e,ako ima neki bez stonog punjaca,a znate gde ima da se kupi zasebno punjac ,moze.
Koliko ja znam MS Industrial plejeri dolaze sa zidnim punjacima, tacnije u pitanju su USB punjaci, ali se kace na 220V. E sad, koiko valjaju i koji model, tu ti ne mogu pomoci, nemam direktno iskustvo mada neki ljudi koji ih imaju, kazu da su zadovoljni. A posto ja imam Transcendov plejer uz koji ne ide takav punjac, a video sam na njihovom sajtu da podrzavaju takve punjace, samo sto se prodaju odvojeno kao accessorie, i mene bi zanimalo ako neko zna gde ima da se kupe odvojeno ti USB punjaci:)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.