Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
zvucna
STRANA 1 OD 1
HipHop zvucna 04.03.2008. 15:11 T8530

status: user
broj poruka: 15
jel moze neko da mi kaze koju zvucnu karticu da uzmem do nekih 15€ koja lepo radi i zvuk nije los uopste?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ICEBOY re 04.03.2008. 15:30 #46385

broj poruka: 181

Ne znam vredi li davati te pare za muzicku karticu zato sto neces dobiti neki znacajniji kvalitet u odnosu na onu koju vec imas na ploci
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: re 04.03.2008. 15:42 #46386

broj poruka: 7769
Sta pricas covece, bilo koja zabodena je bolja od integrisane, ako nista drugo onda bar nece biti famoznog zujanja iz zvucnika kad je volume pojacan a nista ne svira.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

::
:: Ne znam vredi li davati te pare za muzicku karticu zato sto neces dobiti neki znacajniji kvalitet u odnosu na onu koju vec imas na ploci
zandarm Re... 04.03.2008. 16:05 #46392

broj poruka: 1454
Ja imam neku jadnu od 800 dinara zabodenu i cujem to prokleto zujanje koje mi skace po nervima. Ima li leka?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
`Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran.

markopvict Creative live 5.1 04.03.2008. 16:22 #46394

broj poruka: 4515
prethodnik modela Audigy

Koristim ga vec 5 godiina....Ne primecujem razliku u zvuku izmedju nje i Audigy 4 .... Imam sony componente i zvucnike...

Kada povezem na integrisanu.... vidi se da je losiji zvuk i dosta tisi.

Pozz
...........................................................

Oslepecemo od kompjutera ! ! !

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ICEBOY Re: Re... 04.03.2008. 16:25 #46395

broj poruka: 181

:: Ja imam neku jadnu od 800 dinara zabodenu i cujem to prokleto zujanje koje mi skace po nervima. Ima li leka

Naravno da ima evo ti i dokaz

Sta pricas covece, bilo koja zabodena je bolja od integrisane, ako nista drugo onda bar nece biti famoznog zujanja iz zvucnika kad je volume pojacan a nista ne svira.

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zandarm Re: Re: Re... 04.03.2008. 16:29 #46397

broj poruka: 1454

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
`Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran.

:: :: Ja imam neku jadnu od 800 dinara zabodenu i cujem to prokleto zujanje koje mi skace po nervima. Ima li leka
:: Naravno da ima evo ti i dokaz
:: Sta pricas covece, bilo koja zabodena je bolja od integrisane, ako nista drugo onda bar nece biti famoznog zujanja iz zvucnika kad je volume pojacan a nista ne svira.
Neba Hip Hope 04.03.2008. 17:18 #46406

broj poruka: 1197
Molim te, učini sebi uslugu i nemoj bacati tih 15 evra. Dodaj još 10-15 i kupi neku Creative zvučnu karticu, recimo Creative Sound Blaster Audigy SE 4. Zvučne kartice do 15 evra su krš koje ne da nisu bolje od integrisanih, nego su u brojnim slučajevima i gore! Znam ovo iz ličnog iskustva. Jedino ako ti je crkla integrisana, pa hoćeš bilo kakav zvuk onda kupi neku za 500 dinara. Ne bi bilo loše da pogledaš oglase...

Nepismenim i polupismenim ljudima treba zakonom zabraniti upotrebu tastature!
Equinoxe Re: 04.03.2008. 17:36 #46408

broj poruka: 12057

Ako te zanima ja prodajem moj verni Creative Audigy 1 za 1500 din. Bolji je od svake nove kršine koju možeš da kupiš za te pare !

Ognjeni .... 04.03.2008. 17:43 #46416

broj poruka: 4521
Za te pare mozes naci Creative sound blaster 5.1 platinum sto je odlicna kartica, imao sam je , provereno znam

Ajd uzdravlje :)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs