Sta pricas covece, bilo koja zabodena je bolja od integrisane, ako nista drugo onda bar nece biti famoznog zujanja iz zvucnika kad je volume pojacan a nista ne svira.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: :: :: :: Ne znam vredi li davati te pare za muzicku karticu zato sto neces dobiti neki znacajniji kvalitet u odnosu na onu koju vec imas na ploci
:: Ja imam neku jadnu od 800 dinara zabodenu i cujem to prokleto zujanje koje mi skace po nervima. Ima li leka
Naravno da ima evo ti i dokaz
Sta pricas covece, bilo koja zabodena je bolja od integrisane, ako nista drugo onda bar nece biti famoznog zujanja iz zvucnika kad je volume pojacan a nista ne svira.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran.
:: :: :: :: :: Ja imam neku jadnu od 800 dinara zabodenu i cujem to prokleto zujanje koje mi skace po nervima. Ima li leka :: :: :: Naravno da ima evo ti i dokaz :: :: :: Sta pricas covece, bilo koja zabodena je bolja od integrisane, ako nista drugo onda bar nece biti famoznog zujanja iz zvucnika kad je volume pojacan a nista ne svira. :: ::
Molim te, učini sebi uslugu i nemoj bacati tih 15 evra. Dodaj još 10-15 i kupi neku Creative zvučnu karticu, recimo Creative Sound Blaster Audigy SE 4. Zvučne kartice do 15 evra su krš koje ne da nisu bolje od integrisanih, nego su u brojnim slučajevima i gore! Znam ovo iz ličnog iskustva. Jedino ako ti je crkla integrisana, pa hoćeš bilo kakav zvuk onda kupi neku za 500 dinara. Ne bi bilo loše da pogledaš oglase...
Nepismenim i polupismenim ljudima treba zakonom zabraniti upotrebu tastature!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.