Koja je razlika izmedju X-Fi Music i Gamer? Mozda bi uzeo jednu od ovih,a ne znam koju jer slusam i muziki i igram igrice. Kakva je razlika one verzije bulk i sa kutijom? Pre sam imao Soundblaster Live 5.1 bulk i nisam imao pordsku za novije verzije drajvera? Jel i sada tako?
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Bolja je Music od Gamer-a, ali pošto nemaš nikakve ozbiljne namere što se zvuka tiče sasvim ti je dovoljno Xtreme Audio. Razlika izmedju bulk i verzije sa kutijom je što bulk osim kutije nema i knjižicu... :)
Nepismenim i polupismenim ljudima treba zakonom zabraniti upotrebu tastature!
Ne bih se slozio da je pametno uzeti X-FI Audio jer je krs. Sve ostale su ok, ali ta prva, to jest najjeftinija je u stvari `remarkirani` Audigy 2 SE. Znaci ako bi nju uzimao, bolje kupi neku polovnu Audigy SE i ustedi pare. X-FI Audio je djubre. Nema ni Dolby THX i DTS dekodere, dok X-FI Music poseduje sve to i ona je prava X-FI kartica, sa novim cipom. Ja je imam u svojoj masini i toplo ti je preporucujem. Vredi svaki evro. Takodje ako nemas neko ozbiljno pojacalo i ozbiljne zvucnike onda ce ti bii dovoljna i obicna `Live 5.1`
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.