Nakon samo 3 dana koriscenja Logitech FreePulse Wireless Headphones one se lepo zablokiraju i nece da se upale 1.Kostaju dosta 2.Sto se tice baterije nesto se nisu pretrgli sa obzirom da ima Li-Ion bateriju 3.JOS SE I ZABLOKIRAJU!!!!!!!!!!!
Razlika izmedju uredjaja danas i pre 20 godina je u inzenjerskim ciljevima prilikom projektovanja. Danas se radi da kosta sto manje, stedi se na svemu sto moze oboriti cenu finalnog uredjaja za svaki cent. Nekada se to radilo da traje i o ceni se nije razmisljalo jer se znalo da vrhunska tehnika kosta vrhunski. Jedino su se losa resenja kvarila i tu nije bilo pomoci, povlacile su se cele serije i radilo se iznova. Zato i dan danas rade skuplji uredjaji od pre pola skoro veka. Pa sta da ti kazem sto ti vec i sam ne znas, pogledaj recimo miseve sa garancijom od jedan dan ili tastature ili slicne stvari. Ako ti slusalice tako lose rade, a garanciju imas, ti lepo trk u radnju i vracaj ili menjaj nema tu sta da se lupa glava.
Da verovatno su Sennheiser RS120 dobre ali imaju obicne baterije i velike su to mi nije trebalo jer treniram i necu sa sobom na trening da nosim svemirsku stanicu
p.s odneo sam ih u servis pa cu dobiti nove za koj dan
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.